Vdychovanie vyfukov z aut u tehotnej

Príspevok v téme: Vdychovanie vyfukov z aut u tehotnej
Netehulka

Ake nebezpecne moze byt vdychovanie CO2 z vyfukov aut?Pracujem rovno pri hlavnej ceste, niekedy je to iba 5 metrov od hlavnej cesty, niekedy je to 20-30 metrov.

Pracujem vonku, pocas 4-8 hodin prace, prebehne okolo mna mozno 1,000 aut, niekedy aj viac.

Smrady z aut samozrejme citim, a je mi z nich zle. Len to chcem vediet, ze ci take mnozstvo aut moze ublizit plodu.

jajka001_

myslim ze by to mohlo byt asi tak skodlive ako keby si fajčila. zisti si ci by ta nemohli preradit na ine miesto - pozri si zakonnik prace. tazko povedat ci je to rizikove pracovisko, asi by tam bolo treba odmerat tie exhalaty a tak.

uhlie

Mnoho ludi byva blizko pri ceste a nijak extra im to nevadi. Podla mna to mozes kludne robit aj dalej. Su aj ovela horsie prace, ako byt chvilu 5 a chvilu 30 metrov od cesty a ludia ich musia robit.

M74

Vdychovanie CO2 je asi to najmenej škodlivé z autoexhalátov. Nebezpečný je CO. Teraz sa dosť spomína nebezpečenstvo karcinogénnych sadzí z naftových motorov, ktoré sú v súčasnosti značne rozšírené aj v osobných autách. Práca pri hlavnej ceste iste nie je zdravá. Obzvlášť napr. na križovatke, kde sa produkujú napriemerné množstvá škodlivín.

pauli 73

tibike a ty koľkými? :)
mne sa zdá, že to ty sa chceš rovnať ženám a nie ony tebe...ale to nie je o tom kto ďalej zaciká :)
a už sa nerčuluje, už som ticho aj tak sme mimo témy :)

pauli 73

jaj tibike tak tvoja chyba, že nevieš odolať takým typom :)a vzťah nie je o súperení, skús inak, možno konečne nájdeš tú pravú :P

tibike811

niekoľké sa pokúšali, a tak aj dopadli :-D vyzval som ich, nech prejavia tú rovnosť, ale na čiare prehrali :-)

pauli 73

život v peklo si nechá zmeniť každý len do tej mery pokiaľ on chce :)))a to nevieš tibike, že nie, nechcem a nepotrebujem sa dá použiť aj v reálnom živote? :P