Som chalan a mám strach zo sexu

Príspevok v téme: Som chalan a mám strach zo sexu
AndrejM.

Ahojte, som s mojím dievčaťom rok.
Nikam som sa neponáhľal, a bla bla. Nechcel som aby ona neskôr niečo ľutovala.
Ja mám 17 rokov ona 15. Včera proste sme načali tému "sex" a povedala mi že by to už strašne chcela. Lenže ja sa bojím, že nemám ... mhm ako to povedať, dosť veľký rozmer :-( ...
Všade čítam že akurát je tak okolo 18 centimetrov a serie ma to .. ona ešte nemala sex a popravde pochybujem že si vie predstaviť aké to je veľké..
Mám 16 až 17 cm dľžku a cca 4-4,2 hrúbku ..
Je ešte panna a ja mám strach že to všetko poserem .. myslím že na to niesom pripravený alebo čo.. som dáky vadný???
Chcem aby somnou zažila orgazmus chcem proste aby to bolo všetko fajn ale bojím sa že ma vysmeje alebo čo :-(

Poprosil by som aby mi povedali dievčatá úprimne či je to dosť alebo mám na svoj komplex právo, poprípade chalani ktorí sú na tom podobne a aké ohlasy sú u partneriek.

Viem že tém o dĺžke tu je habadej tak mi ju hádam niekto nezmaže :)

pozn. - za ten rok čo sme spolu mi ho ani len nevidela, za mesiac má 16násť ..

Ďakujem za odpovede :)

dello

Zbytočne to tu rozoberať a ešte zbytočnejšie ho merať. Keď tá tvoja ešte nevidela živého ftáka tak nemáš čo riešiť, tešte sa s toho že sa budete milovať a buď prirodzený. Lebo keď sa budeš stresovať či sa ti bude smiať tak sa ti ani nepostaví a to už bude na výsmech. A pri sexe sa ti ešte palica zvačši o take 2 cm a niečo aj do hrubky. ale čo to tu vôbec riešiť. Pokial ho nemaš ako tampon tak bud spokojny. Niektore babenky si tam maju problem ten tampon aj zaviesť... A použite kondom hlavne!!!

Anita11

Andrej - úvod tvojho príspevku vyzeral, že máš aspoň 28 a ona 25, keď píšeš, že si sa nechcel ponáhľať.
Ste obaja ešte deti a hlavne ona, veď je ešte pod zákonom...
Skor ako o "veľkosť" - "rozmer", by si sa mal obávať, že tu ide o zneužívanie, alebo, že možeš byť otcom, čo potom???
A vyjadrovať sa ...,že to "posereš", to hovorí samo o sebe, že tu nepojde o milovanie, ale len o pokusy. Ach, deti!

D_nika

tiež by som povedala, že by to mohlo byť na ňu moc.. pri mojom prvom sexe som mala chalana s rovnakým rozmerom a celkom to bolelo. moj terajší priateľ má 14cm a je to ideál.. i keď niektoré polohy sú obtiežnejšie, ale predsa - nezáleží na rozmeroch, choď na ňu jemne a hlavne bez obáv, ona má určite strach ako ty - a tiež nemysli na to, že chceš aby zažila s tebou orgazmus, podľa mňa je to zbytočné, hlavné je, že si to obaja užijete a to krásne vyvrcholenie príde, ani nebudete vedieť ako :)

rozumiem ti

Ahoj mladenec :) Myslim, ze Tvoja priatelka ma uplne rovnake obavy, len z opacnej strany... ci sa Ti bude pacit jej postava, prsia atd, atd. Takze v tom nie si sam. Docela sa mi pre vas pripad pozdava navrh spoznavat sa. Ved nemusite mat hned sex, zacnite sa fyzicky spoznavat. Hladkanim, maznanim.. lahsie tak pridete na to, co komu robi dobre, co sa komu paci. Mate casu kolko len chcete, nie je kam sa ponahlat, aj tak k tomu pride, az sa na to obaja budete citit, ani len nepostrehnete ako.:) Je naozaj dost pravdepodobne, ze orgazmus na prvykrat nezazijete.. to nic, je to uplne bezne. Sex a hlavne dobry sex je ako hudobny nastroj. Dobre naladeny dokaze vydavat krasne tony a zahrat krasnu melodiu. Zle naladeny vydava len skrek. Vy sa tiez musite na seba naladit.. jeden na druheho a to chce cas. Nemas sa coho bat, vo vacsine pripadov je to tak. Hlavne si nerob prilis tazku hlavu zo vsetkeho, to je totiz najvacsi zabijak vasne. A budte zodpovedni. Podla Tvojho prejavu si velmi rozumny chlapec, takze verim, ze si casom najde/najdete sposob a tempo, ktore bude vyhovovat vam obom. Vela stastia :)

lolly

pane boze chlapi co je to svami?? preco sa trapite takymi blbostami ako je jeho velkost?? a ak ta priatelka naozaj miluje tak prenu bude tvoj penis jednoducho bez chyby toho sa nemusis bat...a myslim ze macka to vystihla uplne presne ..nieje co dodat a ty sa nemas coho bat...

usiak

priateľu, neblázni! Na rozmeroch penisu takmer vôbec nezáleží, tým skôr u teba, keďže je to OK. A ver tomu, aj vy ostatní, že aj tu platí: Aj s malým gašparkom sa dá zahrať veľké divadlo :)

BJ

Podla mna mas na svoj komplex pravo, ak sa ti chce zbytocne trpiet... :-)

Velkost penisu je pomaly to posledne, o co v dobrom sexe ide, ale asi to musis zistit, prajem ti to.

elan

clovece ty chces byt lepsi borec ako chuck norris. to si mal zacat so sexom ked mala 10 rokov, lebo teraz chces mat lepsie vysledky ako niektori po 10 tich rokoch manzelstva