čo znamena ked chlapec ddrži celibat?čitala som to na nete a nejak som t necpohopila,vie mi nietko rozumne vysvetlit čo to znamená?:)
držat celibat
Nechcem sa tu navážať do cirkvi alebo čo ale myslím si, že keď tí FANATICKÝ LOLCOVIA V PLÁŠŤOCH nemajú sex, tak im potom prepne a začnú byť pedofilný. Viď zneužívanie detí kňazmi. Človek bol stvorený aby šukal a množil sa a nie aby zadržiaval jeden z najzákladnejších pudov. Ja osobne neverím, že ani jeden si pri rannej erekcii nespravil niekedy dobre. Veď im musia z toho explodovať doslova gule. No nie je to tak?
Celý svoj život zaslúžia viere.Odovzdajú sa Bohu, alebo malym chlapcom alebo dalsim knazom...
Je tonuplne zvratene a teraz to nehovorim preto ze chcem niekoho urazit ale kedze v celibate je zakazane na sex co i len mysliet myslim si ze je to nesplnitelna uloha pre cloveka ktory je zdravy. Niektore nabozenstva maju povolene sobase a v nich je omnoho menej skandalnych odhaleni. Nehovorim ze s tym musite suhlasit ale je to moj nazor
celibat = megagigaultra_obmedzenie
klinicka smrt ;DDD
ja neviem ale celibat je cosi ako zotrocovanie ludi vymyvanie mozgu ludia konaju tak ako to predpisal "niekto" co si nevazil ani sam seba nevazi si zivot kona proti bohu a pacha ten najhorsi hriech: potlaca v ludoch prirodzenost to co im je dane
s potom to tak vyzera....
dakujem :) a patri k tmu aj oral a take nie?proste všetko ohladom seu nie?:)