Zaciatok vztahu-dotyky!

Príspevok v téme: Zaciatok vztahu-dotyky!
novacik-peta

Baby mam mozno taku trosku mierne trapnu otazku :)) Vo vztahu som \"novacik\" ... Mam 19 r. Moj priatel je fajn ale chodime spolu kratko .. Spoznali sme sa asi pred mesiacom a kratko na to sme sa dali dokopy.. Milujem bozkavanie, obijimanie s nim... Dotyky. Ale... Zatial neboli dotyky.. \"tam\"dole... no a to sa chcem prave spytat . Baby ked mi to je este take ze ... nie moc prijemne, alebo ze to este nechcem ako to povedat ?? proste aby to nevyznelo blbo , alebo po akej dobe ste partnerovi dovolili aby sa vas dotykal ... VSADE?? Prosim naozaj iba seriozne odpovede... Budem Vám moc povdacna :) Vdaka.......

kvietok5

novacik-peta ...tak to zalezi hlavne na tebe kedy mu to dovolis a kedy budes na to pripravena...ale ja by som este pockala aspon uvidis ci to dokaze pochopit ale dolezite je rozpravat sa o tom aby vedel na com je, co citis,a ver tomu ze ak je to spravny chalan tak to pochopi:)p

novacik-peta

ruru takze na tom nie je blbe ked to tak poviem chalanovi??, nechcem aby to zle pochopil...... zalezi mi na tom.

rururu

bibi1234: no ja som tiež viac-menej dnešný chlapec a keby mi dievča na ktorom mi záleží úprimne povedalo že sa na to ešte necíti tak to určite rešpektujem.

bibi1234

odpovedam-co je dnes 20eur??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
takze 5000eur za umele oplodnenia kvoli chlamydiam su nizsia polozka???? pri sexe sa budu musiet chranit proti pocatiu, najlacnejsia kvalitna HAK stoji aspon 10eur mesacne...
mozu ist napr. darovat krv, tam krv otestuju zadarmo proti chorobam, bude mat dobry pocit, ze niekomu pomohol a este dostane aj gastrac:O)))

bibi1234

rururu-dnes su chlapci taki, ze ked im povies, aby spomalili, tak si myslia, ze si sibnuta:O))) ja by som sa napr. tiez mala problem vyspat s cudzim clovekom, ale napr.s kym som uz spala sa znovy vyspat problem nemam, aj ked uz medzi nami nic nie je, ale musi nas spajat spolocna minulost... vypis pohlavnych chorob-co je na tom zle??? HIV, napr. take chlamydie muz ani nevie, ze ma... kamaratka bola panna a prisla na to, ze sa nakazila od manzela po 10rokoch manzelstva a ked nemohla otehotniet... vela muzov je nositelmi hpv, co sa u nich neda zistit a neuchrani Ta ani kondom,... takze je absolutne v poriadku ziadat vypis pohlavnych chorob!!!!!!!!

rururu

Hlavne k nemu buď úprimna...nevymýšľaj žiadne výhovorky a blbosti, určite vycíti že sa niečo deje...nenadlom jeho dôveru hneď na začiatku keď je ten vzťah najkrehkejší. Povedz mu že si neskúsená a necítiš sa dobre keď ide na to tak zhurta a chceš aby trocha spomalil. Ak ťa má skutočne rád, určite to pochopí a zariadi sa podľa toho - hlavne buď úprimná.
Neviem či je správna cesta žiadať od neho nejaký výpis pohlavných chorôb:D...aspoň mne by sa to zdalo dosť čudné a hľadal by som za tým niečo viac...a ver mi, nie je nič horšie ako nadlomená dôvera na začiatku vzťahu. Časom mu budeš viac veriť a všetky dotyky sa ti budú páčiť, hlavne sa k ničomu nenúť, lebo sa ti to len zhnusí.
Nemáš sa za čo hanbiť a je to vec ktorú má právo vedieť. Naozaj bude horšie keď sa budeš len od neho odťahovať a podobne...vysvetlí si to po svojom. Ak mu povieš pravdu nemáš čo stratiť a urobiš to najlepšie čo v tejto situácii môžeš.

bibi1234

novacik-peta-bohuzial dnesna doba je prirychla, takze je mozne, ze sa chalanisko uz o nieco pokusi.. urcite mu spomen, ze si este panna a mozno este nejaky mesiac pocka... dobry sposob je napr. mu povedat, ze si chces dat spravit testy na pohl. choroby(samozrejme u neho), prave mi kamarat vravel, ze caka uz 3mesiac na vysledky, ci nema chlamydie, lebo oni musia nazbierat 100vzorkov, kym to poslu na nejake specializovane pracovisko...