Dobrý den. Chcela by som sa opýtat či môžem byť tehotná ked som mala styk týžden pred menštruaciou (pred piatimi dnami) a teraz mi už tri dni mešká mám bolesti v podbrušku, hlavi, som často unavená výtok mám takmer rovnaký ako cez ovuláciu. Tehotenský test som si robila dnes ráno dodržala som všetky pokyny a vyšiel mi že niesom je to ešte skoro alebo určite nemôžem byt tehotna??? bábo by sme si velmi priali vopred dakujem za odpovede
skusene ženy surne prosim o radu
ja som bola 3rok za sebou pri mori vždy s tou nádejou že otehotniem a nikdy nič tak ani more mi nepomohlo ked su nejake zdravotne problémy v tele ženy myslim že tam pomôže len liečba alebo umele oplodnenie
Odporúčam všetkým mladým ženám, ktoré majú problém otehotnieť, tak jednoznačne pobytpri mori. Oddych, slnko a slaná morská voda robí zázraky na ženské pohlavné orgány. Morská voda lieči rôzne zápaly v tele. Nestresujte sa a neustále sa nekontrolujte, nervový systém úzko súvisí s ovulačným systémom, je to prepojenie, ktoré je veľmi citlivé na rôzne vzruchy a napätia,stresy...všetko je v hlave...čo má prísť, príde..a ak nepríde, tak more...mám veľa priateliek, ktoré otehotneli bud pri mori, alebo tesne po dovolenke...Ináč ak je pravidelný menšt.cyklus 28-30 dní, tak plodné dni sa pohybujú asi 3 dni po menzese a cca 10 dní pred menzesom...toto plodné obdobie je však kolísavé.
Podla mna asi nie si , ale nestresuj a nemysli na to stale a uvidíš vtedy otehotnieš.
skus test o take dva tri dni...mozes byt aj nemusis...
áno môžeš byť tehotná, aj keď je to trocha menej pravdepodobé. Skús si urobi ešte aspoň 2 testy
test by ti mal ukazat pozitivnu odpoved uz prvy den ked ti meska menstruacia-ak si tehotna,ale zas jeden test sa moze mylit,ja som si kupovala po tri:)))