Aloe vera gel na kvasinky

Plamienka

ad kvasinky: jednoznacne odporucam French Clay - zeleny il, kvasinky sice nenici, ale odstranuje splodiny po kvasinkach, tak sa rychlejsie telo zotavi. nezabudnite preliecit okrem creva aj mocovy mechur, tam sa rady usadzuju a robia neplechu.

lunilu

Mam protilatky proti spermiam, boli mi zistene z krvi, inac nemam ziadne problemy. Vraj je na to dobre aloe vera, mozte mi prosim vas povedat ci ma niekto s tymto skusenosti ?

aliceit

Pozrite si vyrobky z Aloe Vera na www.foreverliving.com Objednanie produktov cez mail: marekjakubo@alice.it alebo kontakt:0918090559 Su jedinecne na trhu a pomahaju na rozne zdravotne problemy.Urcite budete spokojny.

Lenka2801

Aloe vera je dobré na kvasinky len v tom zmysle, že keď si natriete genitálie, tak zmierni svrbenie a počula, že je to ešte lepšie ako na to určené krémy

RNG

Inac aby bolo jasne, tento produkt je dobry na hojenie a zvysenie bunecnej imunity pri dlhsom pouzivani, ale na kvasinky nijak neucinkuje. Tj tato tema je vlastne cela pomylena.

RNG

"Padelky"i aloe vera neexistuju, su len lepsie a horsie vyrobky. Tekute musia byt pasterizovane a konzervovane, co podstatne zhorsi obsah, tj znici uzitocne cistiace enzymy a rozlozi cast vzacnych hojivych sacharidov.
Najblizsie k cerstvo vytlacenemu(fileting) gelu je vymrazeny prasok, lyofilyzovany(freeze dried), kde nie su ziadne konzervanty a nebol vystaveny teplu, aby sa v nom znicili hodnoty. Dochadza v koncentraciacg 40:1 az 200:1. Pozri na Swansonvitamins.com ktoreho vyrobok je 200 krat koncentrovany, tj 50 g krabicka obsahuje vlastne 10 litov aloe vera vytazku.
Samozrejme neobsahuje ziadne vlakniny, to obsahuju len 40:1 a 100:1 koncentraty.
Ale obsahuje prakticky vsetky neporusene hojive sacharidy a vacsiu cast enzymov.

džada

ako rozoznám pravé aloe vera v ponuke a padelek! ponukaju to v umelých litrových bandasiek napis forever aloe vera gel a dole žiadny certifikát! V telke doktor vravel že si máme dávať pozor na pravý aloe vera gel a ma tam byt certifikát!! nie so to iba napodobneniny?? a ako to rozornám?? poradí miniekto?? dakujem

akinom007

evik82/ ahoj. pisala som ti aj email. s tym co si tu napisala mas uplnu pravdu, tiez mam pocit akoby sa na mna gyn.pozeral ako an nejaku co strieda chlapov, aj ked s gyn.som inak spokojna, snazi sa , porobi vysetrenia atd. ale uz padli neprijemne reci ale zo 2krat veru..
no a ja mam staleho partnera prveho a jedineho 9 rokov, napriek tomu problemy casto, velmi