Stres mi ničí život...

Príspevok v téme: Stres mi ničí život...
ewelinka

Ahojte, mala som tu už pár tém..za posledné 2roky som si prežila svoje..potrebovala by som sa poradiť, alebo len tak si vymieňať skúsenosti s ľudmi, ktorí majú podobný problém..Pred 2rokmi som mala svoj prvý panický atak. Skoro 4mesiace som nebola schopná fungovať.Bolo mi zle všade, v práci, v obchode, na prechádzke. Jediné bezpečné miesto bolo doma pri priateľovi. Dnes mám panické ataky zriedka, snažím sa ich ovládať. Medzitým som prešla rozchodom a situácia v rodine je neúnosná. Je to dlhý príbeh. Všetko by sa dalo ako tak zvládnuť, keby mi stres a úzkosť nenićili život. Veľmi rozmýšľam nad samovraždou a bojím sa, źe to urobím. Život s týmto je peklo. Radšej by som bola fyzicky chorá, nech viem s čím a ako bojovať, ale toto... kým som doma, je mi dobre.Zvládam ísť i ku kamarátke na návštevu, alebo niekam do kina a na nákup. Ale... nezvládam jednu jedinú vec, ktorú naozaj musím, tak ako každý.. prácu. Len pomyslenie na nástup do nejakej mi spôsobuje úzkosť, nechcem to, nechcem sa stretávať s ľudmi, nechcem robiť 8hodín to isté a znášať to čo posledné 4 roky. Čo mám robiť? Nedokážem normálne žiť... malý náznak stresu, a bum, je tu úzkosť, alebo ma bolí celá pravá strana hrude a ruka, jediné čo užívam je Persen... ako sa s tým vyrovnávate vy??

join me

Kedysi som sa liečila na depresiu a môžem Ti zodpovedne povedať, že keď mi bolo blbo, ešte pred liečbou, dávala som si tiež persen, ale to boli lentilky. Absolútne žiadny účinok, skôr som bola ešte nervóznejšia. Po ročnej liečbe som bola iný človek, už po prvých 4 mesiacoch to bolo podstatne lepšie. Persen určite nestačí, a prečo sa tak bojíš práce? Ja sa napr. v práci cítim dobre a teším sa do nej,aj keď som momentálne na materskej.

Inquisitorr

Ahoj.
Divila by si sa, ale je to z velkej casti aj fyzicky problem, takze tym padom mozes vediet co a ako a s cim bojovat, a teda kde napriklad zacat.
Rad ti poradim, niektorymi vecami som si presiel tiez, ak mas zaujem, napis mi na inquisitorr@azet.sk.