Ahojte,moj osetrujuci lekar ma odporucil, aby som podstupila konizaciu, poslal ma na konzilium a do lekarskej spravy v kolonke PRE uviedol: Gynek.Porod.Odd. Moj problem spociva v tom, ze ja som to konzilium podstupila, ale nie v nemocnici toho isteho mesta ako je moj lekar.Bola som inde,v inom meste,pretoze tam mam znamu a bola som vlastne protekcna pacientka a bolo o mna naozaj kvalitne postarane. Ziadne nekonecne cakanie, atd. Vysetrili ma traja lekari a vysledok je taky, ze nalez nevyzaduje konizaciu, ale postaci setrnejsi sposob - zmrazenie. Pozn. nemam este deti. Myslite, ze s tym bude mat nejaky problem moj lekar, ze som nebola v nemocnici, kde ma vlastne poslal, ale uplne niekde inde???? Velmi sa bojim, ze co mi povie, uz kvoli tomu nemozem ani poriadne spavat.
Lekari a vysetrenia
ajulka
súhlasím s Deee dnes si môžeš vybrať lekára sama a ak ten lekár, ktorého si si vybrala nemá žiadne výhrady môžeš ísť k nemu... je to tvoje zdravie a ak si myslíš, že ten lekár je lepší odborník ako ten, ku ktorému ťa poslali tak si spravila dobre :)
Deee, dakujem :-D
ajulka tvoje zdravie, tvoje rozhodnutie za akymi lekarmi pojdes, spi pokojne, kazdy hlada co najlepsiu starostlivost a tak mu povedz, keby nebodaj prejavil nespokojnost, ze tam si ju dostala