ahojte mohli by ste mi pomoct mam prblemy s nafuknutym bruskom a neviem co mam robit...uz som zmenila aj jedalny listok a pjem caje bylinkove a stale nic....mohli by ste mi este nieco poradit?????
nafuknute brusko
nati, skusala si aj doplnit si bakterie mliecneho kvasenia?v lekarni mas siroku ponuku.inac aj mna trapi tento problem, najhorsie ze mi aj dost hlasno skvrka v bruchu, uz som sa aj stretla s poznamkami ci nemam skrkavky a tak..vazne vtipne..ale nemam..treba obmedzit biely chleba a co najmenej psenicnej muky, ta sposobuje problemy, luskoviny obmedzit..ja som si kupila aj matovy caj, na uvolneneie krcov a podopru travenia, ale nepomaha.inac neviem ci si bola aj u dr, odporucam ist, niekdy moze ist o premnozenu candida albicans,kvasinka , co sa likviduje antimykot.tabletami.aj to pomaha. ja som to mala preliecene 2 krat, ale zrejmme sa vratilo/zrejem oslabena imunita/, uz dlho som nebola na kontrole.a mala som aj kolonoskopicke vysetrennie creva, negativne.ja neviem z coho maja take nafuknute brucho, nejem mastne, mam pravid.stravu-kazde 4 hodiny, a lahku..ale zrejme aj to ze jem dost masa..musim znizit prijem:-).