Hrcka na intimnych partiach

Príspevok v téme: Hrcka na intimnych partiach
cica987

Ahojte. Vcera som si nasla dole na vagine, blizko klitorisu hrcku.. nedavno som mala silny zapal mocovych ciest, ale to mi uz nastastie preslo..sice pred dvoma dnami ma to zacalo opat trosku svrbiet, ale mastim si to mastickou. a takto som si nasla tuto hrudku.. mam trochu strach.. moze to byt nador? mate niekto skusenosti? dakujem..

Tisa

Ahojte...
Ja som si dva týždne pred tým ako som mala ísť do zahraničia taktiež našla hrčku. Bola veľká asi 3cm a tvrdá...nechala som to tak nechýbala si ju ani nič že keď sa vrátim domov tak pôjdem k doktorke... No prešiel mesiac a hrčka mi sama od seba zmizla takže som rada a dúfam sa už neurobí ...

Lili13_20

Ahojte, ja som mala tiež mykózu, no hneď po nej sa mi objavila mala hrčka na pravej strane nad klitorisom je trochu tvrdá ale vôbec nebolí... Snažila som sa ju vytlačiť ale nešlo to, našla som si ju iba teraz, zato hľadám nejakú pomoc, čo by to mohlo byť...ku gynekologovi nechcem ísť, no mám z toho trochu strach, dúfam že to zmyzne

Allex12

Ahojte, mam 15 rokov a pred 2 dnami sa mi spravila hrcka na pravej strane smerom ku konečníku. Strašne to boli. Skúšala som ci to nieje nejaká vyrážka ale nie. Bojím sa ze to môže byt nádor!!! Prosím o pomoc.

Jarka2391

Ahojte dievčatá. Ja mám momentálne taktiež podobný problém. Urobila sa mi na klitorise akoby vyrážka, z ktorej mi nakoniec vytiekla krv a dosť bolí ale okrem toho ma aj páli pri močení. Dokonca ma už páli, svrbí, štípe, bolí aj v okolí vagíny, hlavne pri utieraní. Máte niektorá s týmto skúsenosť? Čítala som, že na tú vyrážku by mohol pomôcť Bactroban alebo Fucidine. Ale tie, ktoré ho odporúčali tak nemali problém s močením, teda aspoň ho nespomínali... Inak som poslednú dobu aj dosť často chorá. Mávam teplotu, nádchu a kašeľ a hlavne ten ma trápi v podstate už od zimy a neutícha aj keď som brala lieky, ale je pravda, že som to nikdy poriadne nevyležala...čo teraz ľutujem... :( Teraz sa už o seba poriadne bojím... :( Ale nebojte sa, nebudem sa spoliehať len na toto fórum, práve sa chystám k lekárke, ale každopádne vám budem sa vaše rady veľmi vďačná :)

ňaňa

Prosim o radu .. pred pol rokom sa mi na Pravej strane vaginy smerom Na Hor Spravila Hrcka .. Stale Ma Viac bolela. Potom Som Sa neako Cuchla .. A prasklo Mi To,vytiekla Mi S Tamaď Krv ... vcera Sa mi To Spravilo Zase .. Bojim Sa Ze By to Mohlo Byť Nebezpečne No U Doktora Som S Tym Nebola ..

princess239

Ahojte,
prosim vas o radu. Mam 18 rokov a cca pred dvoma dnami som si nasla na zaciatku vaginy bolestivu hrcku. Mam pocit, ze sa od vtedy zvacsila. Je mi trapne sa o tom niekomu zdoverit, tak hladam pomoc tu. Chcela by som vediet, ci to je nebezpecne a ci musim navstivit lekara. Ocenila by som keby to samo po case zmizlo..
Tak pls o radu ak s tym mate niekto skusenost. Za reakciu vopred dakujem. ;)

kitty86

Ja som to mala presne tak akurat najprv hrcku a potom zapal mocoveho mechura ale na tu rhcku mi iba predpisal mast a zabrala myslim ze to bol Bactroban alebo tak nejak hlavne treba ist k doktorovi.

Vera icona

mne sa to robí skoro pravidelne pred alebo po menzese ... je to strašná bolesť ale nakoniec to vždy prejde . ja som s tým ešte nikdy nebola u nikoho vžddy to zmizne ale poznám jednu slečnu ktorá s tým išla a museli jej to hned vyoperovať .. tak to nepodceňuj ..