prosim vas poradte mi mam problem neviem si najst partnerku velmi tuzim mat dievca ale som plachy a hamblivy neviem vyjadrit svoje city mozno mam komplex z nadvahy a neodvazim sa oslovit dievca alebo povedat co k nej citim som uzavraty asi do seba neviem mam 29a som stale panic uz sa mi posmeskuju kamaraty ze ma nevideli zo ziadnim dievcatom nikdy ci som teply ma to trapi take narazky chcem tiez vstah s dievcatom ale neviem ako nato:/
blok v hlave?
Moj priatel ma tiez nadvahu a uz som s nim par rokov a ani sa nechystam o opustit. Pride mi strasne sexi a uz ked sme sa spoznali tak mal nieco okolo sto kil. Je to kus chlapa ale to nie je to co ma na nom zaujalo. Bol neskutocne sebavedomy a uz od zaciatku mi daval najavo ze ma chce a ze sa za seba nehambi. Nikdy sa za svoje telo nehambil a to ma uplne dostalo... to sebavedomie. Je ale namna velmi mily ale zas nie ziadny pes ktory pribehne vzdy ked lusknem prstamy. Taky zdravy zebavedomy chlap. Hovorim ti to preto aby si vedel ze nie nadvaha ta brzdi ale tvoje potlacene ego. Tvoja nevyraznost a podcenovanie sa sposobuju to ze si doteraz nemal priatelku. Proste sa zacni mat rad, bud si vedomy svojich prednosti a ja ti garantujem ze sa nejaka chyti. My zenske totizto potrebujeme vedla seba chlapa a nie babovku co sa lutuje. Drzim palce clovece, viem ze mam pravdu tak sa vzchop a pojde to samo.
xxxxxxxxxxx
nejde tu len o tvoju nadváhu, ale o to čo žene môžeš ponúknuť. Nenapísal si v čom vynikáš, určite máš aj nejaké dobre vlastnosti, musíš sa pri holke snažiť aby si mala čo pri tebe ceniť, lebo tak ako si sa opísal, tak ťa asi vážne žiadna nebude chcieť. ženy nepozerajú len na výzor, ak máš dobrú povahu a si pracovitý , tak nadváha nie je problém
mily XXXXXXX, z toho nemaj komplexy ze mas advahu....mne sa prave pacia taky chalani ktory su kus pri sebe, vobec s nepaci ked je chalan chudy, alebo vymakany...a mozes si byt isty ze ne ja som jedina, ktora uprednostnuje taketo typy chalanov, ved ti tucnejs su ovela ovela zlatsi :P
musim ta ale varovat ze hladanie na pokeci moze trvat velmi dlho
Sú dievčatá ktorým sa páčia silnejší chalani...chcú mať kus chlapa pri sebe,vieš? Tak nejako sa poobzeraj a niekde vysonduj ktorej babe v Tvojej blízkosti by taký ako Ty vyhovoval a potom ,,šup,,nechaj sa ,,zbaliť,, :-) No skúsila by som to na Tvojom mieste cez Zoznamku trebárs aj na Pokeci,za pokus by to stálo či nie? Držím palce!
zoznamka ....