Historicke romanticke filmy poznate nejake?

ikarista

Pre mňa jeden z najdojemnejších a veľmi romantických historických filmov je Krása na scéne s Claire Danes

ojka

pýcha a predsudok je krásny film
Burlivé výšiny

a takisto ma dostal i film "Anna a kráľ", i keď to zasa až také historické asi nie je...či?

michalka232

noo mne sa strašne páčili filmy ako Pýcha a predsudok, Kráľova priazeň, Vojvodkyňa, Casanova, Siedmy hriech...také tie najlepšie...

Monika7853

Ahojte ešte ma napadol jeden film viem obsah približne ale neviem nazov :( videla som ho raz v telke ale nie cely ale približny obsah: Bolo to o nejakom šlachticovy ktoreho manželka upadla do komy alebo čo a bola tak už niekolko rokov on potreboval dediča tak išiel niekam daleko vyhliadol si nejaku peknu slečnu a ponukol jej peniaze ak mu vynosi a porodi dieta ona suhlasila lebo potrebovala peniaze pre choreho otca. Porodila mu dieta on ho zobral a odišiel ona nevedela ani ako sa vola ale hľadala jeho a svoju dcerku sedem rokov potom ked ich našla sa u neho zamestnala ako guvernantka pre svoju dceru, medzi tym šlachticom a nou samozrejme vrela povestna iskra zalubili sa a on potom svoju manželku v kome zabil aby sa mohol zobrať s tou slečnou a potom aj ta dcerka prišla na to že to je vlastne jej skutočna mama. Velmi pekny film len škoda že neviem nazov ak niekto poznate prosim napište. Môžete aj na môj mail: Monika7853@gmail.com

Monika7853

Ahoj Jenni1958 viem ktorý film mysliš aj ja som ho videla bol naozaj krásny a romanticky, neviem si ako naschval presne spomenuť nazov ale viem že to bolo meno a priezvisko tej ženy teraz trepnem hovadinu ale iba tak obrazne ak by si niekto spomenul bolo to (aspon mne sa tak mari) ničo ako Mary Flornova alebo niečo podobne.Viem že to bolo o kurtizane a o maliarovi čo ju maloval, zalubili sa do seba a čakali spolu dieta, maliar ale medzi tym zomrel na nejaku chorobu ona porodila ale nemala ako uživiť dcerku ani seba tak ju dala do sirotinca, potom neviem čo sa tam udialo ale ona bola na nejakej lodi ktora stroskotala ale ona sa zachranila aj s takym černochom zo stroskotanej lode zachranili peniaze ona si kupila nadherne panstvo a poslala toho černocha aby našiel jej dcerku. On ju našiel a vlastne jej tento pribeh rozprava počas celej cesty na ostrov, tam sa ta mala stretne s matkou a ona jej potom ukaže nadherny portret ktory maloval jej otec, naozaj nadherny film, tiež by som si ho moc rada stiahla len ked ten nazov my akosi vyšumel :( ake niekto viete poradte nam.

iiiiiiiiiiii

marco polo,troja,alexander macedonsky,titanic,posledny samuraj,posledny mohykan,novy svet,sarlatove pismeno,bathory,kralovstvo nebeske,alexander nevsky,muz so zeleznou maskou,admiral,anarchistova zenamarquise de pompadour,spartakus,statocne srdce