ahojte :) mam rada historicke filmy, romanticke. Neporadili by ste mi nejake? Najlepsie tie menej zname, nie tie otrepane, co som uz videla 5krat. Najlepsie take tazsie citatelne, nie take, co ich este len zapnem a uz viem, ako to skonci , dakujem :)
Historicke romanticke filmy poznate nejake?
maja, opravujem, je to Hazard sŕdc
The best - jednoznačne - KING ARTHUR
žeby Súboj sŕdc?
Ahoj, krásný historický film je Legenda o Janě. Legenda z 9. století má slušně vychytané reálie, Jana a Gerold (Johanna Wokalek a David Wenham - Faramir z Pána prstenu) jsou moc zajímavá dvojice. Nemá to sladký závěr, tak doporučuji.
Elisa z Rivombrosy - je to sice seriál který je na 13 dílů a 3 série ale je to ten nejlepší film který jsem kdy viděla. Hrajou tam tak příjemní herci jak v první tak v druhé sérii a hlavně hlavní hrdiny (muže) Opravdu doporučuji tento film. Dívala jsem se na něj jako mala..Je to můj film z dětství!♥
Terminator 2, Ninja Korytnacky...
pre Monika7853: a nebol to film Světlo z ohně?
prosim Vas ja velmi hladam film- ktoreho zial neviem nazov.-je to romanticky historicky pribeh - pamatam si ze to kedisik dali v tv a malo to viacero casti- pribeh bol o dievcine takej peknej kuceravej ciernovlasej ona robila zrejme u jej otca niekde v nejakej noclaharni a jedneho dna tam zavital taky dlhovlasy ciernovlasy muz na koni a chcel tam prespat a dobre sa najest vyzeral ze mal vela penazi- bol to vsak kral- on si tam potom nechal kona a ona mu ho doniesla na ten kralovksy dvor- on sa potom postupne do nej zamiloval- dal nastarost svojej tete nejakej madam pampedour- viem ze to bolo z francuzskeho prostredia aby ju naucila spravaniu sa pravej damy lenze jedneho dna on neviem ci sa zabil na koni alebo ho niekto pri polovacke strelil a on to neprezil- no a tento kral mal brata takeho blondiaka a on sa do nej velmi zalubil a boli spolu- prosim poradte mi nazov
Kráľova priazeň je ozaj super film :)