ovocie množstvo

Príspevok v téme: ovocie množstvo
ninaaa

Ahojte aké je správne množstvo ovocia na deň?? Ja som mala posledné dva dni doobedu len ovocie plus dnes na desiatu 4 malé slivky, 4 čučoriedky melón a grep je to veľa ak chcem schudnúť?? Okrem toho každé ráno cca 30 - 40 minut cvičím doma a každý večer hodinka. Ak to s tým súvisí tak nejedávam mäso, robí mi šarapatu. Ďakujem za všetky odpovede

mariaXB

Pocuvajte rady training boy.z ovocia vobec neschudnes a ked sa ho najes po cviceni,tak efekt z cvicenia bude dovolim si tvrdit takmer nulovy.bielkoviny Ti treba.

simka111

Ja jedavam ovocie poobede v lete banany,melon,maliny,černice a vsetko co je v zahrade teda okrem toho melona a banana lebo to nevypestujem :D a este aj avokado..a v jesene papam jablčka,hrušky a hrozno a v zime uz len tak niekedy kupim banany alebo mandarinky,,kedze velmi nepreferujem postrekovane z obchodu :D

ninaaa

Ďakujem za rady. Ja jedávam ovocie len doobedu, poobede preferujem skôr zeleninu. Bielkoviny jedávam v syre, vajciach, jogurtoch, acidkách a tak. Okrem toho tmavú ryžu, celozrnné cestoviny a tmavý chlieb jedávam, síce pomenej ale jem. A ovsené, sójové či pohánkové vločky si tiež rada dám. A jedávam aj dosť strukovín

nunulik

no ovocím nič nepokazíš ale ked chceš schudnúť tak ovocie si dávaj ako 4-5 jedlo proste na ranajky sa ti treba najest do syta nejaké vajíčko alebo chlebík tmavý obložený ja tiež maso moc nemusím teda skoro vobec potom si daj okolo 10-11 ovocie potom obed salat a zase ovocie a vecera zelenina alebo nejake ovocie ale swkor citrusove lebo je v nom menej cukru ako napr v jablku banáne tie je lepšie jest doobedu to mi vravel moj trener aj ja strasne lubim ovocie ale musíš jest aj niečo ine :)

TrainingBoy

No podla toho kolko vladzes k normalnemu jedlu, ale v dobe chudnutia jest iba ovocie nie je najlepsie, potrebujes aj bielkoviny ...

usiko.

dnes som zjedla cca 2 kila cerveneho melona, banan, pol kila sliviek a vecer este dotlacim aj broskyne...sice melon je zelenina, ale ja to radim medzi ovocie....

silvus28

ninaaa, ja tiež nejedávam mäso, nechutí mi..a ovocia zjem straaašne veľa, máme veľkú záhradu a teraz sú jablká, broskyne,slivky, ringlóty, hrušky, o chvíľu aj sladučké hrozno...ovocie jem každý deň na desiatu, olovrant aj druhú večeru a nepriberám z neho, stále mám 42-43 kg...:-)