Neviete kde na Slovensku okrem inštitútu v Žiline sa dá študovať psychológia? Nejde o externé štúdium, ale len o rozšírenie aprobácie o predmet psychológia. Inštitút v Žiline tohto roku asi neotvorí psychologiu, pretože má málo uchádzačov. Ďakujem.
Rozširujúce štúdium psychológie
informovala som sa, ža ako to momentálne je s počtom prihlásených, takže nádej je :), závisí to asi len od toho, koľko z prihlásených má stále o to záujem, čo by vraj mali o nejaký čas od prihlásených zistiť, asi do konca augusta... ako si písala o BA, prešla som znova tú ich stránku, ale nenašla som rozširujúce štúdium na tento školský rok, to, čo som našla, je ešte na predchádzajúci školský rok a tam psychológia nebola, a telefonicky sa mi nepodarilo zistiť, tak neviem... keď si to spomenula, preto som sa pýtala, odkiaľ to máš. Ty si našla niekde niečo k rozširujúcemu v BA na tento rok?
Ja som si myslela že v Bratislave to je, aj som počula, ale nič také som nenašla, takže to je blbosť. ako vieš že počet prihlásených je ešte raz taký ako bol v júni?
Marcelka, nzč;)
ďakujem pekne, jasne že si pomohla, tak skúsim a uvidíme :))
ešte raz diky, pekný deň, keby niečo, tak sa ešte ozvem :) papa
Samuella, počet je už asi raz taký ako v júni, otvorí sa podľa toho, koľko z prihlásených má stále o to záujem... a k tej BA si ako prišla, niekde si to počula alebo si si to len myslela?
Marcelka, posielam Ti links na Prešov:
www.unipo.sk
dátum poslania prihlášky si nestihla, ale skús tam zavolať. A posielam links na Spišskú Novú Ves:
dps.uniza.sk
Tam prijímajú do naplnenia kapacity a je to aj lacnejšie ako Prešov.
Dúfam že som pomohla:)
Samuelaa, tak dala som si do google to co si mi napisala, ale zobrazilosa mi tam iba nieco take: www.google.sk
a ked som si na to klikla tak tam su iba nejake clanky, ale nie konkretna skola, kam by som sa mala obratit a ist sa poinformovat. Neviem v tom celkom dobr echodit, tak skor by som potrebovala nejaku asi konkretnu pomoc. Dakujem pekne za tvoju ochotu :)
Marcelka01, daj si do googlu pedagogické minimum sociálna práca a nájdeš všetko:) Prešov podľa mňa bude obsadený, ale Spišská nie. A Spišská je aj lacnejšia, hoci to je trošku ďalej, ale nie veľmi. Opýtaj sa, či ťa ešte vezmú, že si chceš urobiť pedag. minimum. Cena je v PO 300Eur za semester a v Spišskej 200Eur za semester. Spolu je to dva roky = 4 semestre.
Samuelaa a prosim ta kde sa mam informovat? to v PO by som aj brala...mas nejaku stranku kde sa to da zistit alebo ako? uz sice aj tak predpokladam, ze v septembri by so asi neslo, lebo je to uz o chvilku ale ked ved za opytanie clovek nikdy nic neda...tak prosim kam sa mam obratit? na koho a co sa mam vlastne spytat? neviem ohladom tohto nic, ale zaujimalo by ma to velmi. Diky...
Marcelka01, viem ti presne poradiť vo všetkom:) Ak si ukončila VŠ a nemám pedagogické minimum, nemôžeš ísť na rozširujúce štúdium, je to podmienka. Pedagogické minimum sa robí v Prešove a ešte v Spišskej Novej Vsi, čo je pobočka žilinskej univerzity. Ak chceš ísť od septembra, mala by si sa rýchlo informovať o prijatí, či sa dá ešte prihlásiť, lebo záujem je veľký..
Noo to by nebol zlý napad, ja som prave ukoncila VŠ sice sociálnu prácu ale psychologie je tam habadej...a nieco take ako rozširujúce studium psychologie by som brala aj ja, ale tiež som z Košic a o nicom neviem, ze by sa tu malo nieco take otvárat alebo studovat...alebo poprípade nejake pedagogicke minimum si urobit?? hmm? ale tiez neviem kam sa obratit a na koho s takouto ziadostou. Vie niekto poradit? ci mne alebo Samuelee?? :)