musim uzivat antibiotika vaginalne ale zacala som krvacat (slabsie, nejake ovulacne krvacanie asi) no a mozem pouzit tampon ? neviem vydrzat s vlozkou :( a v noci by mi cela pretiekla
vaginalny krem a tampon
skús porozmýšľať... možno na to prídeš...
aha, tak dakujem, ja sa len pytam, nevedela som ze to je nieco ine.
a z akeho dovodu sa nemoze pouzivat tampon?
truntulka, nepochopila si ????? vaginálne tabletky sú niečo iné ako tie čo papáš... tým, že si ich dáš v čase krvácania znížiš účinok... ale pozri, mne je to jedno
a potom to este bude ucinkovat, ak to mam uzivat 7 dni bez prestavky, a ja budem mat len 5 dni a potom prestavku a potom douzivam 2 dni? ved aj antibiotika ktore sa podavaju oralne sa maju uzivat bez prestavky, aby mali nejaky ucinok :(
moj gynekolog o tom vie a povedal ze to je v poriadku. je odbornik takze mu verim. poedal ze ide pravdepodobne o ovulacne krvacanie. prehliadky mam v poriadku. inokedy ked mam toto ovulacne krvacanie tak je to ako slabe menstruacne krvacanie, trva 3-5 dni. teraz mi to tiez tak trva, akurat dnes som tak trosku viac krvacala
truntulka, a potom o aké krvácanie ide, ak to trvá niekoľko dní a niekedy je to silnejšie a niekedy nie???? ak krvácaš mimo cyklu bez príčiny, treba ísť ku gynekologovi...
a myslím, že som sa vyjadrila jasné, ak krvácaš, liečbu je nutné prerušiť, je to bežný , lekármi odporúčaný postup...
ja viem, ale neni to menstruacia, len take slabsie krvacanie ktore je niekedy trochu silnejsie,a bojim sa aby to v noci nevytieklo. prerusovat liecbu nechcem lebo sa bojim ze potom nezaberie :( uz mi chybaju len 2 dni do konca...
ale inak, davam si krem takto vecer (dalacin V), no a potom idem este dakedy na wc a ono to dost vytecie...a krv mi vcera v noci nesla vobec, na vlozke som nemala nic, ale ked som rano sadla na wc tak zo mna krv vytiekla dost. a teraz tiez nekrvacam na vlozku, urcite by som krvacala len keby som sa postavila alebo isla na wc... co s tym ?
keko si v téme čisto ženského rázu, tak poraď ty vyštudovaný pilot v USA s občasným nevysvelitelným strachom :)
nie, tampón nie, ak užívaš vagiálne ATB, ak máš menštruáciu, tak vaginálne tabletky sa nedávajú - prerušíš liečbu a po menštruácii začneš užívať zase, ak je to ovulačné krvácanie, tak ti vložka nepretečie. ale ak krvácaš, tak vaginálne tabletky sa nezavádzajú
ale z akeho dovodu ten tampon mat nemozem ?? co by sa stalo ?