Moj priatel ma 22 rokov. Ja 19. Sme spolu este pomerne kratko ale rozumieme si a je nam spolu fajn... Mna vsak trapi to ze ... Frajerovi rodicia su rozvedeni -s otcom uz 7 rokov neziju. Ja som sa ho na detaily nepytala len mi povedal, ze jeho otec je prikladom , aky on nechce byt ... Proste jeho chovanie. Nedavno sa mi priznal, ze v detstve bol bity a sikanovany. Mam pocit ze vsetky tieto jeho udalosti ho poznacili .. proste je taky ze nerobi mu problem sa vecer sam tulat ulicami , ist sam do kaviarne-pokym som s nim chodila. Proste taky premyslavy typ... Pocituje taku "krivdu od zivota". Snazim sa ho podporovat , vypocut ho ... Hovorim mu nech sa netrapi , ze kazdy clovek ma nieco za sebou .. ze musi ist dopredu a uz sa netrapit... Vravi mi , ze len preo mnou ma svoju skutocnu tvár. ze tym ze nezije s otcom a musi vsetko robit zanho sa doma citi zle.. Verim mu ,ale ja to nezmenim...
A druha vec co ma trocha stve je... Proste ma zopar kamaratov a ked mi vola a ja sa ho spytam ze co robi a tak .. Tak mi povie vies, ohadzujeme sa tu rajcinami , alebo ze ked bol na diskoiteke tak ze zo srandy capal kamosa po zadku ..... Proste mne to VADI . Lebo potom mam pocit ze je akoby inak orientovany.. Nepoznate ho ,mozno sa vam zda ze prehanam ,alebo si namyslam .. ale niekedy mam z toho fakt taky zvlastny pocit....
Milujem ked sa bozkavame, povedal ze ma velmi lubi a nechce o mna prist ....
No niekedy nechapem celkom ...jeho prejav , nazor ma niekedy matie.... Co by ste mi poradili??
Moj priatel ....
aspon sa vie tesit zo zivota. lepsie ako keby sa mal umarat v depkach, ze aky mal tazky zivot. vyckaj a cas ukaze...
tak si myslim ze ti prekaza uplna blbost....tak tapol kamarata po zadku bolo to zo srandy.....ked su dobry kamarati a poznaju sa tak si toto mozu dovolit....proste sranda nic viac, nevidim natom nic zle :).....asi to vyznnelo zle....
spoznaj ho lepsie a uvidis