Ahojte, mám 16 rokov som eěte panic a mám mať s priateľkou sex. Neviem, ale mám pocit že nevydržím a \"urobím\" sa skôr ako ona.. neviem to naisto, ale príde mi to tak, pretože keď masturbujem tak dokážem dosiahnuť orgazmus kľudne aj za necelú minútu a to si ešte neviem predstaviť, že bude predomnou úplne nahá..:-/ Viete mi niečo poradiť alebo vysvetliť? .. Vopred ďakujem a prosím zdržte sa príspevkov: \"Si na to ešte mladý.\"
Prvý sex, strach z výdrže
andy982
samozrejme taky ako ty si Viagru nekupuj si mladucky neskuseny to chce cas a skusenost
Podľa mňa to je úplne v poriadku, lebo ak tvoja priateľka je mladá a je ešte tiež panna, tak tam nemáš čo riešiť. Babu na prvom sexe zaujímajú omnoho iné veci ako je orgazmus - aspoň podľa mňa - a často krát sa stáva že dievča prestane v prvom sexe skôr ako sa chlap urobí či ona sama.
Podľa mňa to je úplne v poriadku, lebo ak tvoja priateľka je mladá a je ešte tiež panna, tak tam nemáš čo riešiť. Babu na prvom sexe zaujímajú omnoho iné veci ako je orgazmus - aspoň podľa mňa - a často krát sa stáva že dievča prestane v prvom sexe skôr ako sa chlap urobí či ona sama.
nemyslim si ze to je dobry napad ....
no ja som prvy krat vydrzal tak 6 sekund je to normalne hlavne nestresuj lebo ked budes vystresovany to nepojde