prvy sex

Príspevok v téme: prvy sex
obycajny

ahojte.. mam 18rok. a partnerka17... sme spolu uz dva roky a rozhodli.. vlastne odhodlali sme sa na to.. ona sa trosku boji kvoli bolesti aa krvacaniu.. chcel by som sa vas skusenych opytat.. ako dlho priblizne zena krvaca a ci sa to krvacanie zastavi samo bez komlikacii.. panensku blanu este ma.. a nevedeli by ste mi poradit niekolko rad ako ju na to co najlepsie pripravit aby ju to bolelo co najmenej? ako ju uvolnit a tak? nechcem jej totiz sposobovat velku bolest.. vopred dakujem velmi pekne vsetkym inteligentnym radam..

papulka12

na tuto otazku ti poradim iba par veci...nie kazda zena krvaca pri pretrhnuti panenskej blany a nie kazda ma bolesti... moze ich mat a krvacat ale nemusi nieje to pravidlo. ked sa partnerka boji bolesti ci krvacania nieje na to este pripravena pozor na to ze ona si musi byt 100% ista a uvedomela tym co robi...nepomoze ti alkohol ci nieco ine...pomoze jej len psychicka pohoda a tvoja podpora a opora...drzim vam palce...

obycajny

aha dakujem:) s tym alkoholom som myslel aj ja.. len neviem do akej miery.. ona sa lahko pripije.. stacilo by sampanske? mozte aj ini pisat

Iveta Michael

denniska...veru nedokáže!
Kto je citlivý na bolesť a to ja som teda veľmi bola, tak to nepomôže...bolí to jak šľak..a nielen na prvý krát ale aj potom...No ide o to asi že to telíčko si musí zvyknúť na toho partnera a chce to len tréning,ako všetko ostatné...Lubrik.gély sú inak dobré a na prvý krát je niekedy lepšie pre partnerku keď si ,,hrkne,,trochu.Alkohol aj znecitlivuje bnolesť.No neskôr sa to už nedoporučuje lebo ak si niekto zvykne piť pri sexe tak sa potom otupí celkove..,to precítenie orgazmu.

denniska

Ono to krvácanie a bolesť je dosť individuálne. Tým chcem povedať, že v podstate ani nemusí krvácať a nemusí pociťovať nejakú bolesť, ale aj môže. V prípade, že by krvácala, tak to krvácanie prejde samo. Po prvom styku môže trošku krvácať ešte aj deň po, ale to je v norme. Ako ju uvoľniť? Určite peknou predohrou. Tá dokáže divy;-)