prosim poradte

Príspevok v téme: prosim poradte
zlobor

ahoj mam 25 rokov a som chory.vyrastal som bez otca neskor si mama zobrala noveho partnera.V rodine sme mali problemy rozne hadky vyhrazanie mierne nasilie skoro neustale.
Moje problemy s psychikou zacali niekedy cca v puberte.Mal som problemi s akne mal som posiatu tvar pupakmi niekedy viac niekedy menej a bal som sa komunikacie s ludmi hanbil som sa ludi neznasal som ked sa na mna niekdo pozeral preto som od seba ludi odhanal a stvoril som si masku drsneho aroganteho cloveka a robil som veci ktore som nemal rad len preto.namiesto toho aby som zil zivot s radostou bolo to pre mna obdobie utrpenia chodil som na dobru strednu skolu ale nezvladal som ju ako som aj mohol ked som sa hanbil postavit pred tabulu alebo usmiat na holku a pritom som nemal nudzu o zaujemkine.
neskor som sa dostal na vysoku skolu a pocase sa veci zacali krasne menit k lepsiemu .Zacal som si uvedomovat ze nemusim hrat hupaka aby som bol zaujimavy.zacal som vsetko okolo seba inak vnimat.zrazu sa so mna stalo to cim naozaj som . nic som nemusel predstierat proste som zil.Bol som vnimavy inteligenty zabavný mladý chalan a citil som ze ma aj ludia okolo mna tak beru .MIloval som ke som mohol vycarit usmev na tvari bol som rad ked som mal okolo seba usmievavich dobrich ludi.radost. Nepoznal som nenavist zavist zlost.proste zil som ...ale nie dlho.niekedy v polovici 2 rocnika sa so mnou daco udialo neviem co ale vse sa zmenilo zrazu vse zmizlo zrazu vsetka radost zmizla a prisla len bolest .Skolu som nechal odysiel som od ludi ktorich som mal pred tim velmi rad a od vtedy len utekam a utekam stale a stale uz skoro 5 rokov .so sarmantneho mladeho chalana so zivotom v oku zmizol zivot.teraz uz 3 rok zijem v zahranici utiekol som pred vsetkim co som mal rad. vyrastol som na riadneho obra a to vidim ako dovod vseho zleho meram cca 2 metre a mam pocit ze nic horsie sa mi nemohlo stat opet sa raz hanbim ked sa na mna niekdo pozera opet sa nechcem s nikim rozpravat vidim ako sa mi ludia smeju kvoli mojej vyske.opet som sa uzatvoril pred svetom mam pocit ze ma nemoze mat nikdo rad bojim sa komunikacie a najme zo zenami.neznasam svoj odraz v zrkadle ale som nim priam posadnuty sledujem ho vsade ci uz v odrazoch od okien od aut alebo v zrkadlach a vzdy mam pocit ze vidim dakoho ineho .Neviem naozaj uz kdo som a naozajstnu radost som necitil uz hodne dlho ale ani smutok hnev nic len bolest.niekedy mam v hlave strasne vela myslienok ktore sa mi pletu neviem co je dobre co nie proste nezijem len pomaly umieram .neviem ci sa dokazem dakedi vratit domov viem ze im je bezo mna lepsie ze ked som s nimi len im ublyzujem a uz som sa naublyzoval ludom okolo seba dost a preto zijem v zahranici robim robotu ktora nenavidim a opat sa tvarim ze som hlupacisko
co mam robit
dakujem

adka25

svoju vysku nezmenis -musis sa s tym naucit zit.ja mam tiez rada vysokych chlapov ked uz sme pri tom. mozno mas len docasnu depresiu,skus sa pozbierat a zacat mysliet trocha pozitivnejsie.aj ja mavam take dni...vela stastia.

jingles

ROB TO CO TA ROBI STASTNYM A BUD S LUDMI KTORI TA ROBIA STASTNYM A BUDES STASTNY AJ TY ALE V PRVOM RADE HOD ZA HLAVU TO CO SI MYSLIA OSTATNI

lea32

zlobor-vyska je super-vacsina zien chce mat vedla seba obra-lebo ten jej dava istotu, takze z tohto mat strach nemusis:O)
len mi nie je jasne, ako si mohol chodit na VS, ked mas v clanku asi milion gramatickych chyb-aj ked zijes v zahranici, to sa tak rychlo predsa zabudnut neda...:O) popracuj aj na tomto a hned Ti komunikacia so zenami pojde lepsie

Ajinka02

zlobor... ja som dievca mam vysku 174cm a kazdy muz je odomna nizsi :-D vyzera to dost komicky a kebyze ta tu teraz mam tak by som po tebe skocila a uz by som ta nepustila, pretoze okolo seba mam takych malych ludi :-D a inak ako uz napisala lienocka pre mnohe zeny su vyssi muzi atraktivnejsi tak si ver a kasli na druhych ja tiez nemam postavu 90-60-90 a tiez sa mi kedysi smiali ale vykaslala som na to a uz som v pohode :)...takze len daj pekne hlavu hore a usmev prosim :)

lienocka2808

Ja milujem vysokých mužov, vždy lepsie ako nejaký trpaslík, vela zien si myslý, ze vysokí muži sú prítažliví, len to treba brat ako plus. Ako velké plus. U mna by si bol prítazlivý uz len výskou :), takže ži... netrap sa tym

pauli 73

začni sa mať rád taký aký si a prestaň byť k svojmu vzhĺadu taký sebakritický...! Nájdi si na Youtube -príbeh Nicka Vujicica a zober si príklad!