ahojte, chcela by som vediet ci mate niekto skusenosti s ucinnostou tohto kremu, ci sa vam prejavili nejake neziaduce ucinky..a ci to vase telo v pohode znasalo.. :-) dakujem.
Aldara - krem na genitalne bradavice
KREM ALDARA
Prve bradavicky sa mi objavili asi pred rokom bola som si ich dat odstranit na sukromnej klinike. Bolo to fakt neprijemne,samozrejme bolest a asi po 2 dnoch som si vsimla ze nie vsetky mi odstranili malinke bradavicky mi ostali...a dnes si tu zas na internete som sa docitala o kreme aldara tak som si ho dala predpisat hoc moja gynekologicka o tomto kreme vobec nic nevedela takze som isla na vlastne riziko :) a mam pocit ze sa oplatilo...krem som si naniesla 3krat a musim uznat ze pomalicky vidim rozdiel...stale su tam ale su mensie..hoc to dost boli pali a neskutocne svrbi ale da sa to vydrzat. Na mieste kde mi krem pomohol mam len malinku cervenu bodku ktora casom zmizne..
je normalne ak mi bradavice mokvaju? natieram si ich v oblasti konecnika asi dva tyzdne,ziadna zmena nenastala akurat su teraz velmi bolestive a mokvcaju mi.co mam robit?
Mníška máš to aj v posve vnutri? natieraš sa aj tam?
ja sa akurat tymto kremom liecim, nemam ziadne neziaduce ucinky. Bradavice sa pomaly zmensuju, zatial sa liecim treti tyzden. raz sa mi stalo, ze ma az bolela posva a mala som akokeby chraticky, ale zmyzlo to za dva dni aj s tymi bradavicami s ktorych sa tie chrasticky utvorili...