BABY RAJCUJÚ/PACIA SA VAM MUZI V OBLEKOCH? CO SA VAM NA NICH PACI?
MUZI V OBLEKOCH
A ta kosela je fajn? :-)
Lebo mne sa obcas zda priliz mala, ale je to L, to L je ale mensie ako ine L, lenze taka kosela ktora je priliz siroka (kedze nie som sam velmi siroky), tak vyzera podla mna priliz "volne", skoro ako rapper style a to asi je nevkusne..
Velkost 30, a asi tak 3 az 5 centimetrov by to chcelo zuzit (z obvodu). A svetlejsie, to je pekny napad, skusim take pohladat :)
A ake boty k tomu? kedze topanky velmi nenosim. aspon zatial nie, mal som ich na maturitu a stacilo mi :D
No mozno su uz aj pohodlnejsie, nosim len take sive addidass, alebo ked prsi tak cierne.
dziny by mohli byt trosku svetlejsie a trosku uzsie a viac bedrovejsie...ale to je len moj nazor :)
dziny by mohli byt trosku svetlejsie a trosku uzsie a viac bedrovejsie...ale to je len moj nazor :)
And how about this? :-)
áno sú pre mňa sexi- upravene, čisto ale mne príde aj chlap v teplákoch neskutočne sexi - voľnosť :)
Baby nwm si pomoct, ale mne sa hrozne paci na muzoch, ked maju obute topanky k obleku... Také tie moderné spicatejsie, nie tie stare hrube velke tehly nazyvane topanky : D
Paci sa mi to k obleku...a tiez sportova elegancia...sako+kosela/triko+dziny+poltopanky ako k obleku...mnam
Hej, pacia :-)
Vyzeraju tak seriozne, atraktivne, upravene, posobia na mna sarmantne, gentlemansky, kultivovane... opak nejakeho lenivca gaucoveho teplakoveho :-))