MUZI V OBLEKOCH

edysa

hodinky...no nejde ani tak o znacku...vyber si ake sa ti pacia..take ktore charakterizuju teba...
vek je fajn a tie vlasy urcite na nich zalezi...len vlasy sa tazko nejako posudzuju...dolezite je ako sa ten uces hodi k tvari... aj na jezka moze byt sexi...hlavne ciste vlasy :D a co som ja zatazena este na muzov su urcite nechty....neokusovat a vycistit :D
a co sa tyka zlej kombinacie nemyslim ze sa da v dnesnej mladeznickej mode nieco tak pokazit zeby ti to iní dali znacne najavo :D

zuzic

thomas seriozne uletene...podla mna je dobre nenaklanat sa ani k jednej strane ale ist tou strednou...a hlavne co sa paci tebe nech si prirodzeny a necitis sa v tych veciach "cudzo"

thomasth

K tym hodinkam, nieco ako Rolex myslis? :-D
Ze skor nieco take serioznejsie, alebo uletene? Vek 22.
Farby sa mi pacia, len mam strach aby som nezobral prave zlu kombinaciu, inac mam uces na jezka (do10milimetrov), ak na tom tiez zalezi.
A k spravaniu, no som tichy clovek, robim skor pomale predvidatelne pohyby ako zivelne :-D A snazim sa byt co najviac reprezentativny v zmysle spravania.

zuzic

podla mna teraz k dzinsam si mozes dat koselu farby hocijake teraz sa nosi vsetko. zvol to tak aby si nebol moc napadny akoze nenahadz na seba nejake hawai kriklave vzory ale farebna moze byt len by som nedavala moc kriklavu. takze zalezi od topanok

zuzic

ten sperk je super napad, volila by som taky "sportovejsi". nie retiazku zlatu atd..ale ako pisala edysa draci zub alebo taku "prkotinu":) tiez sa mi paci ked aj na ruke nieco je ale zas aby sa to nebila s priveskom bud jemne alebo jedno alebo druhe

edysa

180-185 je fajn vyska...urcite nei na zahodenie... podla coho kombinovat...no si mlady clovek (aj ked nvw kolko rocny :D) neboj sa trosku "vyblaznit" s farbami... a najmä v lete... skratka nevytrcaj z davu ale ani nebud fadny....co sa tyka hodiniek tie uz davno nesluzia len na urcenie casu ale su aj modnym doplnkom...urcite by som si na tvojom mieste nejake zaobstarala... a pamätaj ze nie len oblecenie je dolezite ale aj spravanie....

thomasth

Sako este v satniku chyba..
A k tej sportovej topanke, to je samostatna kategoria? Alebo akakolvek teniska ktora tvarovo/anatomicky vyzera ako topanka?

thomasth

Este s jednou fotkou sa pochvalim, nech je to detailne :-)
i37.tinypic.com
Teda, aspon zatial to najlepsie "sadlo".

Mam mozno 180-185 centimetrov, cize vyska nic moc, a vaha tak isto mozno 65 kilogramov, nemam doma vahu nastastie, no proste "IT guy" :-D. Nemam extra vysportovany trup, cize extra napasovane by asi nevyzeralo uzasne (mozno?) :-D ale zase ani priliz volne, predpokladam, ale rad si necham poradit :-)

Mavam rozopnute horne dva gombiky vacsinou, treti som este neskusal, no mozem skusit :-)

Ta kosela vyzera dost dobre :-)

A podla coho kombinovat farby ? Myslim celkoveho oblecenia (kosela-jeansy-topanky), ziadne ine nenosim hodinky, naramky, retiazky, nic. aspon zatial.