Uz to v sebe nevladzem viac niest,ked somm mala 17 som sa nahodou ocitla na pokeci v sexzoznamke a dlhsie som si pisala s jednym chalanom pred tym som sa aj par krat stretla v noci s muzmi za fo,som si kupila mobil,handry,vonavku bola som stastna,ze sa pochvalim pred spoluziackami ako supis vyzeram rano,som pol hodinu pred zrkadlom sa chystala potom som na par dni isla do tej ba sa mi celkom pacilo,no potom nie uz nie prisiel cinnan a zacalo mi to vadit,ze som ako slapka:(zacala som sa strasne prejedat v tej dobe som vazila 43 najmenej potom48 a teraz 68za styri mesiaci sompribrala vobec sa o seba nestaram som leniva vsetko mi je jedno,nemam na nic chut akurat tak na jedlo a sproste vypisovanie na pokeci,som uplna nula v septembri idem nastupiit do novej skoly,ale neviem ako to zvladnem stale ked na to pomyslim,mam chut jest cokolady kraviny potom uvazujem nad takou letnou sex..brigadou niesom jebnuta??
Bolasom prostitutka ako z toho von?pomoct si
uplne v poriadku.Musis si naist muza a uvidis aka budes chuda ako prutik
ked chces aby sa to zmenil musis preto nieco spravit myslim ze psycholog je dobry napad
psychologa oprava
¨Tuto temu uz dnes vidim druhykrat.
Skir mi to pripada ze sa tym tajis a chces sa o tom vyrozpravat ... vyskusaj sa snimi porozpravat o tvojich problemoch s najlepsou/sim kamaratkou/tom . Alebo ak sa bojis tak si najdi odbornu pomoc napr psychyatra a ten si ta rad vypocuje a pomoze ti co robit dalej v zivote a urcite ta postavy na nohy
:(((vies malo to ist sem a uz sa to nikdy nezmeni??nechcem byt takato:(((
naco zakladas druhu temu?
teraz co cakas akoze od nas?nepises ze chces ist z toho von,ked rozmyslas nad letnou sex brigadou.Jebn°ta nie si,len si slapka.Z moralneho hladiska uz slusna zena z teba nikdy nebude.Takze rob co chces.