Je to normalne?

slobodnaa

Preboha, určite to normálne nie je a to ako stihla? Je to nechutné. Mne osobne sa kvantita hnusí a priťahuje ma kvalita, takisto sa mi to hnusí aj u mužov.

Lunusaak

jASne dolezite,je co bude a nie co bolom,ale ked mi tie myslienky ostavaju nemam sebavedomie a citim sa strasne:(ale no kto si za to moze len ja

lost

Je to len odchylka od priemeru.

Kolko je normal? Priemer? Kolko je priemer? 5? 10? 15? 100?

Ako mozeme poznat priemer? To je nemozne zistit presne, tak mozno je to "normalne"..

Dnes ludia bohuzial letia na peniaze a robia veci co mozu casom "lutovat", vsetko toto je uz "normalne" v nasej takzvanej kultivovanej spolocnosti :D

Takze v podstate pre dobro tej baby, je irelevantne "co bolo", ale podstatne je "co bude".. a to je uz len v jej rukach :)

lhana

Ak sa tym zivi tak zrejme bezne cislo. Ak sa tym nezivi a je to jej zaluba tak sa tomu proste oddane venuje a cisla rastu :)

petinushka

Hranica medzi normalnym a nenormalnym je velmi tenka a vsetko zavisi od okolnosti. Kedze v tomto pripade normu urcuje spolocnost a vacsinovy nazor tak je samozrejme ze to normalne nieje.

usiko

ty kokso..tak to je sila.......asi to nie je normalne...teda je to normalne pre nu ale pre mna to nie je normalne...jeto na kazdom, ako to vezme....

...predpokladam ze pohlavne choroby a virus HPV jej asi uz nieco hovori......