Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Šumenie v uchu, závrate, vracanie

Príspevok v téme: Šumenie v uchu, závrate, vracanie
kika155

zdravím vás. Píšem ohľadne môjho otca. Dlhé roky mával šušťanie v ušiach, nie však vkuse ale na nejaký úrčitý čas a potom to odznelo-mal pokoj aj 2 roky. Posledné cca 3 týždne sa toho už nevie zbaviť. Pridali sa závrate-tu mu však už nepomohlo ani osvedčené naprávanie (od veľmi skúseneho a šikovného doktora) a minulý pondelok ho záchranka musela vziať do Trnavskej nemocnice. Ráno ho chytili také závrate, že nemohol ani sedieť, nakoniec ho rozbolel aj žalúdok a začal vracať. V ten istý deň ho však poslali domov, pretože vraj to má len vnútorné ucho (podľa toho čo som čítala Meniérov syndróm)a dali mu tabletky. Takéto záchvaty by však podľa toho čo som prečítala nemali trvať niekoľko dní a mali by odznieť.

Jemu je však od toho pondelka asi tak každý 2.-3. deň zle, odvtedy síce nevracal no nemôže sám prejsť ani na záchod. Akonáhle sa postaví, akoby ho niečo ťahalo na pravú stranu a hýbe sa mu celý obraz. Sme z toho takpovediac na nervy už celá rodina, hlavne ja pretože takéto veci prežívam. Ja som väčšinou tá, ktorá pri ňom celý deň presedí kým mu tieto stavy prejdú. Fakt sa už bojím niekam aj na chvíľu odísť, pretože sa obávam, aby niekde nespadol, zatiaľ čo nikto nie je doma.

Zajtra ideme na CTčko, rentgen mal dobrý aj rôzne vyšetrenia u neurologičky. Veľmi nemilo ma prekvapil prístup doktorov. Ked ho už previezli s takýmito problémami do Trnavy, prečo mu tam nespravili vyšetrenia? Obvodný doktor ho úplne odbil, na prvýkrát ho ani neposielal na nejaké vyšetrenia, CTčko si doslova musel potom vypýtať. Preto sa pýtam vás, pretože mnohokrát sa ľudia dozvedia viac od známych ako od doktorov. Máte s tým nejaké skúsenosti? Začínam myslieť na to najhoršie, aby nemal nejaký nádor alebo podobne. Viem že musí človek myslieť pozitívne, ale keď má zatiaľ všetko podľa doktorov v poriadku.. Prosím ak máte nejaké skúsenosti, sem s nimi. Práve teraz oco tiež leží a je mu na zvracanie, točí sa mu hlava. Ďakujem

kika 155

zdravím, keď mal ten záchvat v pondelok ako ho odviezla záchranka, mal tlak trochu nižší, inak v poriadku. Koncatiny studené nemá. Hádam sa nedozieme z toho CT niečo zlé. ďakujem

radomil

Zdravim Vas,

no po tom c-tecku bude snad clovek o trochu mudrejsi.
Mava vas otec aj studene konciny. A aky ma krvny tlak?
Ja som mal neurodermatitidu-co je najvyssie stadium atopickeho ekzemu a moja priatelka trpela na disfunkciu stitej zlazy a toto sme si po rokoch poriesili.
Clovek by uz tomu ani neveril po tom cim si preisiel a co vsetko vyskusal.
Odvtedy uz mame s tymto sposobom liecby velmi dobre skusenosti aj pri inych diagnozach.
Napomocny je nam aj jeden pan doktor, ktory nam aj v komplikovanych situaciach je ochotny a schopny poradit.

Moj kontakt je nase.zdravicko@gmail.com

S pozdavom
Rado

Najčítanejšie články