nedávno som si ho kúpila,v dm drogerii,je aj bio,lebo som už vela o nom čítala aký je zdravý a pod.
no všade sa píše že akú má dobrú chuť, no neviem ale mne velmi nechutí,pripomína mi to akoby som zmiešala klasickú bravčovú masť s kokosom....
natierala som si ho aj na telo,a je fakt skvelý, všetky telové mlieka asi povyhadzujem....
tak chcem vedieť ako vám chutí tento olej,či ho mám nejaký nekvalitný alebo čo :)
Vyskúšala som kokosový olej- skúsenosti
aj môj je biely,tuhý, sice mi nechuti veľmi ale určite ho využijem na iné veci.
áno vonia ako kokos s bravčovou masťou :)
kupila som ho v dm, niečo okolo 7 eur stal,300 ml, myslim že celkom fajn cena.
aj my máme kokosák a používame ho ako namiesto lubrikačného gelu. Super vecička. A fakt bol v horúčavách tekutý. Odporúčam na sexi hranie.
usiko, ano je blbe, že je človek po ňom mastný. Je dobre nechať aspoň 10 minut, nech si pokožka popýta čo potrebouje a potom sa obliekam, nech to vsiakne hoci do šiat... Takže natieram sa len večer.
A btw, mne deti kokosak pojedli :-) Ale mala som z USA, čo maval RNG, ten bol fakt na zjedenie.
zda sa mi lepsi, nez olivovy, treba sa natierat na mokru plet.
ano je panenský, je skvelý tým, že krásne hydratuje pokožku, ja sa natriem ked idem spať a ešte počkám kým sa vstrebe.
netreba ho dať vela,lebo potom je pokožka dosť mastná, čiže tak akurát :)
a je panensky?
chuti presne ako vravis...teraz, ked je teplo,mozxe byt tekuty a vzime stuhne a je biely ako smalec....ani mne nechuti a vobec.....chutil mi vranomstadiu tehotenstva ale potomprestal.....vadi mi,ze po natreti na kozu zostava na kozi a lepi sa mi na to satstvo...takze ho nepouzivam.....