Vyskúšala som kokosový olej- skúsenosti

Príspevok v téme: Vyskúšala som kokosový olej- skúsenosti
kikosi

nedávno som si ho kúpila,v dm drogerii,je aj bio,lebo som už vela o nom čítala aký je zdravý a pod.
no všade sa píše že akú má dobrú chuť, no neviem ale mne velmi nechutí,pripomína mi to akoby som zmiešala klasickú bravčovú masť s kokosom....
natierala som si ho aj na telo,a je fakt skvelý, všetky telové mlieka asi povyhadzujem....
tak chcem vedieť ako vám chutí tento olej,či ho mám nejaký nekvalitný alebo čo :)

mirka 23

Kikosi, ja som ho v DM pozerala.. ja neviem, musela by som vyskušať. Ten z USA bol uplne biely a ked som ho otvorila, tak voňal na zjedenie, žiadna bravčova masť :-))) Ale ak citiš kokos, tak je dobrý, zase jesť ho nemusiš, je dobrý na vela vecí.

kikosi

áno vonia ako kokos s bravčovou masťou :)
kupila som ho v dm, niečo okolo 7 eur stal,300 ml, myslim že celkom fajn cena.

fíííí

aj my máme kokosák a používame ho ako namiesto lubrikačného gelu. Super vecička. A fakt bol v horúčavách tekutý. Odporúčam na sexi hranie.

mirka 23

usiko, ano je blbe, že je človek po ňom mastný. Je dobre nechať aspoň 10 minut, nech si pokožka popýta čo potrebouje a potom sa obliekam, nech to vsiakne hoci do šiat... Takže natieram sa len večer.
A btw, mne deti kokosak pojedli :-) Ale mala som z USA, čo maval RNG, ten bol fakt na zjedenie.

kikosi

ano je panenský, je skvelý tým, že krásne hydratuje pokožku, ja sa natriem ked idem spať a ešte počkám kým sa vstrebe.
netreba ho dať vela,lebo potom je pokožka dosť mastná, čiže tak akurát :)

usiko

chuti presne ako vravis...teraz, ked je teplo,mozxe byt tekuty a vzime stuhne a je biely ako smalec....ani mne nechuti a vobec.....chutil mi vranomstadiu tehotenstva ale potomprestal.....vadi mi,ze po natreti na kozu zostava na kozi a lepi sa mi na to satstvo...takze ho nepouzivam.....