nedávno som si ho kúpila,v dm drogerii,je aj bio,lebo som už vela o nom čítala aký je zdravý a pod.
no všade sa píše že akú má dobrú chuť, no neviem ale mne velmi nechutí,pripomína mi to akoby som zmiešala klasickú bravčovú masť s kokosom....
natierala som si ho aj na telo,a je fakt skvelý, všetky telové mlieka asi povyhadzujem....
tak chcem vedieť ako vám chutí tento olej,či ho mám nejaký nekvalitný alebo čo :)
Vyskúšala som kokosový olej- skúsenosti
Guappa to kde kupujes ten kokosak? Ved ja kupujem kokosak 500 kg za 3.30 eura
Kazdy kokosovy olej ma inu chut. Treba skusat rozne druhy. Zalezi strasne od spracovania, pouzitej technologie ale aj konzervovania. Kokosovych olejov je viac druhov, pozri www.polakova.sk . Urcite sa oplati testovat. Urcite najdete ten svoj
ahojte, 500ml za 10,90 na powerlogy.com ten isty co v dm-panensky kokosovy olej-vyborny-pouzivam na plet a na telo-pekne sa vstrebe-idem ho vyskusat aj na varenie a na vlasy-urcite budem spokojna.
dala som si ho na konceky vlasov vraj to pekne upravi konceky...prvy a posledny krat ..dala som trosku a mala som ich strasne mastne:D
Ahoj ja mozem kokosovy olej alebo kokosovu vodu len odporucit je vynikaju pomocnik pri peceni, nahradila som ho za klasicky olej pretoze kokosovy je zdravsi, a plus som mala velmi poskodene vlasy a olej mi velmi pomohol , objednavala som z -odkaz odstránený-
Ja používam kokosový olej na všetko. Varenie, pečenie, starostlivosť o vlasy.
takto...nie, nie som precitlivela, neviem, kto si, ale ja viem svoje a mam s dotycnou velmi zle skusenosti, nechci vediet ake, lebo keby som ich zverejnila, neviem, ako by reagovala, no nakolko nechcem vyvlacovat nas konflikt, neurobim to, hoci aj minule mi velmi ublizila svojim prispevkom. Vtedysom mala 100 chuti to tu vytiahnut a verejne ju potupit....no zatial som to nechala tak.....
Takze ta prosim, Mirka H. pokial sa budem nieco pytat, ty nereaguj, ano? Som dost alergicka na tvoje odpovede pre mna.
Well, ale nie, robi mi dobre, len som chcela vediet rady, ze ako sa ini natieraju, pretoze mne, aj pri malom naneseni na polovlhku pokozku zanechava mastne flaky na obleceni. A napriek praniu v najkvalitnejsich praskoch, ktore su u nas na trhu mi to z oblecenia nevyjde.
Kokosak pouzivam roky a je super. Uzivam ho vnutorne, na rozne vonkajsie problemy, tiez na dovolenke pri mori ho aplikujem po opalovani na cele telo, tvar...je uzasny, pokozka je po nom hebka, vlacna.
Len tie skvrny na pradle, toho sa neviem zbavit.
A inac, dakujem RNG za odpoved.Nevedela som, ci sa tuto otazku mam opytat tu, alebo konkretne teba na tvojej stranke. Si jeden uzasny clovek a som rada, ze som ta mala moznost spoznat. Riadim sa tvojimi cennymi radami uz od uplneho zaciatku, ako si zacal prispievat sem na toto forum...pomaly 4 roky , vtedy to bolo super, tvoje rady si pytalo malo ludi, este ta nepoznali, takze si sa nam, par jedincom vedel venovat lepsie, potom sa to uz zaplnilo a vobec si nestihal, takze uz si si na nas, prvych tvojich privrzencov nespominal, mal si toho vela, ale velmi si mi pomohol. Pravidelne uzivam tvoje odporucane doplnky a pomahaju. Sice skoda, ze obchod v LC uz nefunguje, no aspon to striebro odtial stale kupujem,sice mi pani V.K. posle aj nejake doplnky odtial, ktore sa este nedopredali, je ich tam este niekolko, to zatial predavaju a ostatok...objednavam z USA.
Aj ked sem uz nechodis, no pravidelne navstevujem tvoju stranku a aspon tam mam moznost byt s tebou v kontakte.
Este raz- DAKUJEM.
ja po vecernej sprche telo natriem kokosovym olejom a plet mandlovym alebo sipkovym, necham vsiaknut, zatila si umyjem zuby, vlasy alebo len par minut pockam a potom uz nic nezamastim. Nie je nad prirodne produkty:)