oddelenie ppp

art

takze asi sa to takto nazvat neda, ale v podstate sa tam dievcata citia ako niekde na prazdninach? izby podobne ako doma? aj atmosfera? Je tam vela takychto pacientov?

silvus28

nie, ani v Pezinku ani v BA to nie je také klasické nemocničné oddelenie, sú tam krajšie izby, dievčatá majú rôzne aktivity, napr. psychoterapie, pohybovú terapiu, muzikoterapiu,pracovnú terapiu, individuálne sedenia so svojou ošetrujúcou lekárkou, autogénny tréning 3x denne, ale je aj voľný čas, ktorý si zaplníš napr. čítaním, ručnými prácami, krížovkami, proste tým, čo Ťa baví...nemáš čo stratiť, treba to len skúsiť...

art

ahoj silvus, a je to ako v normalnej nemocnici? alebo su tam pre dievcata izby a pokusaju sa zit normalnym sposobom zivota?? ake aktivity cez den robia? dakujem :)

silvus28

Ahoj Art, môžeš si vybrať - špecializované oddelenia pre PPP sú v Pezinku v Pinellovej nemocnici a v Bratislave na Mickiewiczovej vo Fakultnej nemocnici...ja som absolvovala oboje a zo skúseností môžem odporúčať radšj Pezinok, sú tam milí lekári aj všetok personál, nemocnica je v horskom prostredí Malých Karpát, veľký areál, režim pre dievčatá s PPP...vyskúšej a uvidíš, nakoniec, keď sa Ti tam nebude páčiť, nikto Ťa tam nedrží, môžeš podpísať reverz a ísť domov..ale to by som radšej nerobila, treba to dotiahnuť do konca:-)

lioness_01

je tu viacero takých tém, kde sa baby vyjadrujú ku konkrétnym zariadeniam, tak si skús pohľadať... a držím palce, nech sa čoskoro vyliečiš