Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nazor na tetovanie?

Príspevok v téme: Nazor na tetovanie?
tonik

Dnes som siel po meste /mam 19/ a uvidel som mlady par asi tak 25 rocny,uplne potetovany roznymi ornamentami(cele ruky,este aj na krkoch..).Zapacilo sa mi odo dnes tetovanie,ale nie v takej velkosti,proste len nieco male trebars na lytko.Chcem sa opytat,aky je vas nazor na potetovanych ludi,beriete ich nejak inac? Hlavne by ma zaujimal nazor starsich ludi tak od 40 a vyssie.Predsa nasi rodicia vyrastali v inej dobe.Tak piste piste som zvedavy ci sa tu budeme vadit alebo nie.

ojka

zdieľam rovnaký názor ako 7kraska. Keď sa chce človek skrášliť, tak má x-spôsobov na to, a tetovanie by som si ja osobne nevybrala, na to sa mám asi až moc rada :))

Slobodna

Páči sa mi tetovanie na mužskom ramene. U žien skôr niečo jemnejšie, napr. na členku. Určite nie na komplet potetovaní.

CheeseGirl

Ja keď budem staršia, tiež sa chcem dať potetovať. Možno si to dovtedy rozmyslím, ale s tetovaním ževraj nemôžem darovať krv, tak až keď budem mať asi 30, skúsim to,tiež to beriem skôr ako umenie. Rodičia už o mojom pláne vedia, čiastočne, a tato by tiež jedno chcel. Je to dobrý človek, má manželku a štyri deti.

isabella

moj nazor je taky, ze ked tetovanie, tak nieco co cloveka uz dlhu dobu zivotom sprevadza a ma pre neho uz roky hlboky vyznam... lebo ak si da len napis resp. obrazok, ktory sa mu momentalne paci a nijake hlbsie dovody v sebe to tetovanie nenesie, tak to s 99% istotou skor ci neskor olutuje... som proti tetovaniam z rozmaru a z dovodu, ze "teraz sa mi to paci, tak to chcem vytetovat"... ale tetovania typu meno dietata, datum jeho narodenia a celkovo veci, ktore nas zivotom sprevadzaju a nie len teraz beriem v pohode a nestretla som sa s tym, ze by niekto, kto take tetovanie ma, ho olutoval...

Denniska

Zdielam totožný názor ako 7kráska. Neodsudzujem ľudí, ktorí nosia tetovanie, ale ja sama by som si ho nedala. Rovnako ako nie piercing. Vôbec sa mi nepáči, ak vidím potetovanú babu, na chalanovi by som to ešte zniesla. Ale to je, ako tu bolo písané, veľmi individuálne a ja nikomu jeho názor neberiem:)

7kráska

miskaka, raz aj ty budeš mať 40 a budeš si nadávať, že si bola hlúpa za mladi a dala sa tetovať. s najväčšou pravdepodobnosťou to ale bude ešte oveľa skôr. tipujem, pred tridsiatkou :-)
potom pochopíš svojich starších kolegov. možno zaplatíš plastickému chirurgovi za odstránenie, ostanú ti jazvy, alebo sa budeš do konca života pozerať na svoj gýčový obrázok(či nápis) na pokožke.
nie, ja nie som staromódna, ale ak sa chcem naozaj skrášliť, kúpim si šperk. ak sa mi prestane páčiť, jednoducho ho vymením :-)

nerija

Nom sto ludi sto chuti...ja sa teraz chystam dat na lopatku draka, nic velmi velkeho, ak bude problme v praci zakryjem...trosku obavy z rodiny, hoci nasi to beru v poho, len zvysok...ale tak uvidime :)

miskaka

Ahoj. Ja mam 20 a jedno tetovanie na ruke, dost velke a obsahuje moje meno. Viacerí sa vyjadrovali negatívne ze oni by si to nedali a v mojej praci sa stretavam zo starsimi ludmi ktorí maju este starecke nazory, vecsinou tiez negatívneho smeru, ale ja sa na tom praveze bavim, reci ze je to strasne, jaby som si to nedala, iste to boli atd, mne pripadaju smiesne... :D ludia nad 40 maju vecsinou negatíne nazory na to, len tí nie co ho samy maju alebo niekto z ich blízkych vecsinou partner, podlamna je tetovanie umenie a tak to aj vnimam, teraz sa chystam dat si na cely chrbat svoje plany znamym nevravim lebo viem ze by ma odvravli, ale je to nieco co si zelam uz niekolko rokov a som o tom presvedcena. Narazky budu aj zo strany toho ze si nebudes vediet pracu ale to len v nejakych exkluzívnych pracach ako napr v hoteloch lodiach lietadlach, tam beru dokonalych, ale poznam plno ludi co su tetovaný a su na vysokych poziciach, myslim ze je to skor o cloveku nie o tom ci ten clovek ma alebo nema tetovanie.. suhlasim ze niektorí to beru ze tetovani su rebeli, kusok aj hej. ale nie zlí ludia. Kamaratke sa stalo ze priatelova sestra snou ani slovo nechcela prehovorit (cista katolicka) zato ze ma tetovaie,,,z na lytku a daky kvet tam ma. no co uz clovek musi byt aj na to pripraveny, ja si takych ludi nevsimam pre mna nestoja za nic,ked podla takej malickosti sudia cloveka a nedaju mu sancu aby sa spoznali.