Zbavme sa navzdy nadmerneho ochlpenia

Príspevok v téme: Zbavme sa navzdy nadmerneho ochlpenia
janicka7

mile dievcata a zeny:), vela z nas ma problem s nadmernym ochlpenim, bojujeme s tym roznymi sposobmi (d)epilacie, ale ja som si uz povedala sakra dost, predsa musi existovat nieco prirodne co nam maticka priroda zanexala, aby sme sa tohto zbavili, ...ja som sa dnes nad tym zamyslala a povedala som si , ked pozbierame hlavy dokopy urcite nieco vymyslime, tak davajte svoje rady, my to zvladneme,na zaciatok majme sa rady take ake sme, a to nam to pojde lahsie

luciaz

Myslím si, že zbaviť sa ochlpenia je proti prírode, veď lymfatický systém o tom hovorí. No skúšajte ďalej veď telo vám to povie samo.

janicka7

adam krt si strasne zlaty :), ale aj to som si vyse roka a pol objednavala, a momentalne si to sama vyrabam, ono je to sice lepsie ako depilacny strojcek, ale tiez z toho nevymizne, mozno oslabi :)

janicka7

mas to tak, niekomu to zabera niekomu nie,mne zial nie ... Laser mi nepomohol, a to som xodila vyse roka, a pulzne svetlo pracuje na podobnom principe...

AdamKrt

Pokial som spravne cital o tej technologii - epilacia laserom, tak sa narusia vlasove korienky. Neni to ucinne na prvy raz, ale je treba niekolko procedur.

Ked to bude slabe, ponicene, tak ziadny travnik z toho neporastie.

Alebo co tak IPL - intenzivne pulzne svetlo... Nieco som cital na www.trvaladepilacia.sk