Stimulacia partnerky erekcnym kruzkom

Príspevok v téme: Stimulacia partnerky erekcnym kruzkom
AdamKrt

Pouzivate niekto erekcne kruzky, co maju vystupky na stimulaciu ? Nezaujima ma ani tak erekcny kruzok, zeby sa mala zlepsit erekcia, ta je OK, ale skor by som chcel viac este vydrazdit partnerku pri milovani.

Skusali ste to niekto, ci je to lepsi zazitok pre zenu pri milovani, ak ma muz erekcny kruzok s vystupkami ?

AdamKrt

tak.tik:

ale ja nemam z toho extra pozitok.... Pozitok chcem pre partnerku. Mne robi pozitok, ked priatelka ma pozitok :) Mne pritom sa nejake extra sexualne krasne pozitky nerobia. Na to su zase ine praktiky, co su omnoho krajsie, ktore sa mne pacia :)

AdamKrt

Rozmyslal som, ze ci vobec ten kruzok ma nejaky vyznam co sa tyka stimulacie. Tak isto sa moze clovek dotykat klitorisu prstami a ziadne zazraky sa nedeju. Naviac tie vystupky, ktovie - ci trafia presne na klitoris...

Na druhu stranu uvazujem, ci neni lepsia hracka ten vibracny kruzok. Avsak zda sa mi to ozaj ako hracka, ked su tam zapojene v serii 3 malicke gulate baterky. To bude mat vydrz tak par minut. Skoda, ze tam nemavaju trebars mikrotuzku - 1xAAA. Ale ktovie, ci aj ten vibracny ma vobec nejaky ucinok, ked pri prirazani ide penis vo velkej rychlosti tam a spat, takze to na klitorise nema ani cas ostat chvilu....

tibike811

skus sa "drazdit" rasplou, napriklad do analu (co bude najpoodbnejsie vagine), potom nam napis zazitok... bejku