čaute.. písal som sem minulý týžden s porblemom ohladne vyrazky na penise ( www.zdravie.sk ) .. Keby toho nebolo malo, teraz ma penis pri koreni zacal tak neprijemne boliet a taku hrcu tam mam.. alebo ako to nazvat, take zdurene...Mam pocit ako by to malo nieco so zilami.. nieco ako krcova zila aj ked som ju nikdy nemal :( .. dufam ze to zmizne.. aj tu zilu co ide cez cely penis mam nejaku zelensiu :( joj..
Kŕčová žila na penise?
no prosím, aj tu ;))
prílisne zakyslovanie organizmu vedie k tomu, ze organizmus sa zacne branit a to tak, ze viaze prebytocnu kyselinu minerálmi a tym padom vzniknú kristaliky kyselín, tie potom pekne prúdia tokom krvi a kedze krcove zili vedu spat do srdca je tok krvi pomalsi, a zily su nerovne, zahyby atd..
nehovoriac o tom, ze zily mozu zuziet. V tomto pripade zacnu kristaliky usadzovat a upchaju cievy ktoré nasledkom tlaku sa zvacsia.
Takto vzniknu tzv. "krcove zily".
takze aj tu, prosim detoxikovat organizmus, prijimat menej kysleho a trocha viac zásaditej potravy. ;))
Ak chcete viac vediet, napiste mi : elaine30@azet.sk
Chlapci ono to neprejde akurat vas to este zacne boliet ja som bol na operacii a teraz som ako rybicka
okej okej.. No dneska pojdem vyholiť, nech sa lepšie pozrem na ten koren penicu.. cudne to je.. strasne tam mam tu zilu taku hmm stvrdnutu na dotyk.. dufam ze to nejak prejde časom.. a podla mojho nazoru syfilis by som nemal mať, keďže som panic ešte:)
nestras ho s glupocinami.. snad nejake podrazdenie al. nieco take ... ak to nezmizne, neostava ti nic ine iba lekar... a umyvaj si ho s vodou cistou .. nie s mydlom ![ak tak s intimnim, ale skor ta cista voda]
A co si uz nebol davno u lekara ?
Napr. vyrazka na penise moze kludne znamenat aj syfilis....