Ahojte, asi tak pred 2 mesiacmi mi zacali trpnut prsty na lavej ruke. Taky slaby cit v prstoch som dlhsie uz aj predtym citil vzdy po posilovani,ale neprikladal som tomu vaznost.
Neurolog mi naordinoval magneB6 brat 2krat denne, co mi spociatku len malo zlepsovalo moje trpnutie. Rontgen krcnej chrbtice som mal v poriadku. O take 2 tyzdne na to mi neurolog zvysil davkovanie na 3tablety magneB6 denne. Toto mi fakt pomohlo, trpnutie sa maximalne znizilo, avsak pred 2 tyzdnami som zacal znova chodit do posilky a cele toto trpnutie sa mi zase vratilo, takze mi z toho logicky vychadza, ze problem bude v pretazovani.
Bol som tiez na EMG, kde som dostal spravu, hovoriacu nieco o karpalnom tuneli, mohli by ste mi prosim niekto tento nalez prelozit:
Predlzenie terminalnej motorickej aj senzitivnej latencie n. medianus 1. sin podporuje dg syndromu karp. tunelu.
Spomalenie vedenia motorickych j senzitivnych vlakien n. ulnaris 1. sin cez oblast lakta svedci pre lahke poskodenie nervi v oblasti kubitalneho kanala.
Znamena to pre mna koniec s posilovanim navzdy??
Dakujem pekne za odpoved.