Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

"si to co jes"- klamstva zapadnej mediciny

Príspevok v téme: "si to co jes"- klamstva zapadnej mediciny
sweet_lolitta

Skvely film o tom, ze co vkladate do ust vas priamo ovplivnuje, pretoze kazde susto telo metabolizuje, nieco si zoberie, zvysok vyhodi, ine necha v sebe a skodi mu to... O tom aky je priami suvis s rakovinou a jedlom a aj to, ako by to dopadlo, keby zrazu lekari vedeli nieco o vyzive a rakovina by ustupila (asi by vela ludi prislo o pracu, vsak?)>>>

tu je link :)

www.green-ways.com

Co si o tom myslite vy?

watermelon

rena ja som schvalne uviedla iba 100, lebo na moje prispevky aj tak ludia reaguju ako keby som ich ustipla. Jasne ze sa dakedy ludia dozivali oveeeeeeeeeeeeeeeeeela veeeeeeeeeeeeeeela viac.
Vies co odkedy som nasla tu svoju cestu nesklzam vobec. Ja robim presne jeden typ surovej stravy tzv 80/10/10 podla cloveka co tak je uz vyse 30 rokov, napisal o tom knihu a ma vela stupencov, ktori sa tak stravuju tiez mnoho rokov a odkedy to robim takto, nesklzla som ani raz, az kym sme nesli na dovolenku - tam sa to nedalo uplne, ale aj tak som to dodrziavala co najvernejsie.
Ale dakujem za rady, mne toto vazne velmi vyhovuje, citim sa na tejto strave akoby som kridla mala, ta energia je uzasna. Som si vedoma, ze v dnesnej dobe ma ale ovocie kupovane v obchodoch ovela menej vitaminiv a mineralov vdaka znehodnotenym podam ako dakedy, ale snazim sa kupovat u roznych zdrojov a chcem mat vlastnu zahradu. Takisto som si vedoma, ze aj na takejto strave moze vzniknut daky problem (mozno deficit B12), mam to nastudovane...

žaluď

Zopár postrehov:
- Prečo vlci nejedia trávu keď je jej všade dostatok a naháňajú zvieratá, keď im mäso škodí? Haha
- Esenciálna aminokyslina lyzín je nedostatková v rastlinnej potrave, čím silne znižuje využiteľnosť rastlinných bielkovín.
- Vitamín K2 zlepšuje ukladanie vápnika do kostí. K2 sa nachádza len v živočíšnej potrave.
- Zvieratá akumulujú v sebe rôzne minerálne a iné látky, čím sa stávajú ich zdrojom. Napríklad jód.

Well

rena- to,ze sa dozivaju menej je dosledok aj fyzickej aktivity a predispozicie ktoru maju v genoch......
my......nasa rodina od davna konzumuje hlavne maso a v rodine sa pohybuje vek okolo 80 a viac....
Je to blbost pozerat na nejake vyskumne statistiky a mysliet si,ze zelenina ti da vecny zivot. Poznam ludi co ziju uplne zdravo a hold.........maju rakovinu.

rena23

Watermelon, ak sa citis dobre, je to fajn, ale mam naozaj precitane "tony" knih na tuto temu a podla mna dlhodobe vitarianstvo je naozaj riskantne. Urcite je to fajn na detoxikaciu raz za cas na par tyzdnov, ale nie ako celozivotny stravovaci rezim. A podla mna, to ze sklzas do starych navykov, svedci o tom, ze telu nieco chyba.

watermelon

Well Eskimaci sa dozivali 40 pred vynalezmi mediciny, nie su spravnym prikladom.
Rena nie je to dlho a nepocitam to presne, zacala som od februara tohto roku, ale to som sem tam sklzla do starych navykov. Prisne na 99 az 100% som cca 3 mesiace.

rena23

Well, ale Eskymaci, ktori su viac menej na zivocisnej strave, (pozri statistiku, je to niekde na nete) sa dozivaju o 10-15 rokov menej ako ludia v Z Europe, co k tomu dodat.