rena ja som schvalne uviedla iba 100, lebo na moje prispevky aj tak ludia reaguju ako keby som ich ustipla. Jasne ze sa dakedy ludia dozivali oveeeeeeeeeeeeeeeeeela veeeeeeeeeeeeeeela viac.
Vies co odkedy som nasla tu svoju cestu nesklzam vobec. Ja robim presne jeden typ surovej stravy tzv 80/10/10 podla cloveka co tak je uz vyse 30 rokov, napisal o tom knihu a ma vela stupencov, ktori sa tak stravuju tiez mnoho rokov a odkedy to robim takto, nesklzla som ani raz, az kym sme nesli na dovolenku - tam sa to nedalo uplne, ale aj tak som to dodrziavala co najvernejsie.
Ale dakujem za rady, mne toto vazne velmi vyhovuje, citim sa na tejto strave akoby som kridla mala, ta energia je uzasna. Som si vedoma, ze v dnesnej dobe ma ale ovocie kupovane v obchodoch ovela menej vitaminiv a mineralov vdaka znehodnotenym podam ako dakedy, ale snazim sa kupovat u roznych zdrojov a chcem mat vlastnu zahradu. Takisto som si vedoma, ze aj na takejto strave moze vzniknut daky problem (mozno deficit B12), mam to nastudovane...