Môžem hľadať, hľadať koľko chcem, vhodnú veľkosť nevyberiem. Zatiaľ som nenašla žiadne hygienické vložky menšie než 220mm. Jendoducho mi vadí tá veľkosť. Baby prosím, nemôžete mi poradiť nejaké menšie vložky? cca pod 20cm?
Vadí mi veľkosť vložiek
Používam aj tampóny. Myslela som len, že sú aj menšie, keďže zrejme menšie ani niesu, a pravda, že by som aj pretiekla, tak Nič. Asi chcem byť iba veľmi pohodlná :)
No ak ti vadí veľkosť vložiek, tak prečo nepoužívaš tampóny???
mne raz priatel kupil nejake maxi vlozky... tak som si z nich ako hovori Well jednoducho odstrihla :)) ale to bola posledna moznost :)
Schvalne som si odmerala vlozky co mam teraz, a maju 22cm... Mne to ale vyhovuje.. nuz.. Kebyze mam nieco mensie, asi by som sa bala, ze to nezachyti...
a take tie obycajne vlozky..."normal" su pre vas dlhe??...a ved kratsia by asi dobre nechranila...a mne ked kramy koncia..dam si tamponik mini a je to :)
Well...
zmenil si IP adresu???
No ale je pravda ze vlozky su bud velke,resp. dlhe a potom su uz iba intimky. Nic medzi tym neexistuje.A ked clovek potrebuje preklenut obdobie medzi silnym krvacanim a koncom menzesu tak ozaj nema na vyber.
kramy mam cez 12rokov a v zivote ma nenapadlo zamyslat sa nad tym, kolko cm meraju vlozky:O))))