Mam to urobit?

moj ty ony

Ideme s vekom stale nizsie a nizie!
Zachvilu v nakupnom centre v deckom kutiku pri omalovanke si budu rozoberat zazitky 8 rocne deti ze kolko krat do tyzdna robili oral, anal, grupak...
HROZNEEE.

ThatGuy

huh detska nevinnost uz neexistuje ? :P Nie urcite to nerob,dovody ti uz vypisali ja sa len pridavam :)Ale uz keby k tomu sexu prislo,tak nezabudnite na ochranu !

AdamKrt

sasa68:

Tvoja rozprava moze dopadnut trestnym oznamenim na Tvojho priatela, pretoze sa jedna o trestny cin. Da sa vystopovat Tvoja adresa, nasledne zistit Tvoj priatel a za zneuzivanie maloletej si moze pekne posediet. Predpokladam, ze administrator onedlho tuto temu zamkne, alebo zmaze, kedze je to aj proti podmienkam fora...

jkhjjjkkk555

Ani pri oralnom, ty ako dievca pri oralnom nic nezazijes kým ho robis chalapcovi, je to prijemne len pre neho. A dobre je ouzit kondom lebo sa prenasaju choroby ako napr. kvapavka , zltacka , Syfilis. Este si to dobre rozmysli ale ja ti hovorim ze na sex zivot este treba trochu pockat. Majsa

cajik

Sasa, poznam pripad presne ako hovori "jhjhjh", baba v 14 mala oralny sex s chalanom a ten potom o nej rozsiroval ze s nou spal, a ta baba sa trapila velmi velmi dlho kym sa z toho spamatala ze si o nej cele okolia myslelo ze je "lahka". A tiez si to dievca vravelo, ze "on taky nie je, on jej to urcite nespravi".
Si naozaj este velmi mlada na taketo veci. To ze to chces je uplne normalne, ale nerob to

A ked nieco chces spravit, ale mas o tom pochybnosti a nevies sa rozhodnut, vacsinou je to tak, ze tu vec robit nemas. to ti hovori tvoja intuicia

jkhjjjkkk555

To je este prepac za výraz "zasran". Na tvojom mieste urcite by som to nerobil. Pokial bude naliehat alebo sa vyhrazat ze si najde niekoho ineho tak ho postras ze Ti urcite za to nestoji. A mimochodom vies ze si este neplnoleta namas ani 15 rokov a on nema 18, povec mu ze ci by bral na vedomie nasledky , ktoré by mohli vzniknut. Opakujem Ti este raz 16 rocny chlapec este nama spravny rozum, potom by sa urcite chvalil pred kamaratmi ze ta pretiahol. Hovorim ti to tak ako to je neuraz sa prosim. Ja mam 24 rokov a viem ako to u mladých chodí