ahoj,chcem sa opytat,ci mi vie niekto poradit resp zazil nieco podobne..zijeme spolu s partnerom 2r,zom v 3 mes tehotenstva.problem je v tom,ze s nasim sexualnym zivotom to ide doslova dole kopcom!posledne mesiace mame sex max raz tyzdenne,niekedy ani to nie:( mrzi ma to,nie je to tym tehot,bo tento problem zacal uz predtym.mame krasny vztah,tak nechapem,co sa stalo...stalo sa vam niektoremu pani,ze vasa partnerka pre vas prestala byt pritazliva bez akehokolvek dovodu?(nepribrala som,nezanedbavam sa..:)mame obaja 27r.
Strata chuti na sex
DIKY ZA PODPORU:)no dieta sme chceli,ale na nijaku robotu cas nedosiel.bo som otehotnela hned prvy mesiac:)chapem,ze po 2 r to nikdy nebude ako na zaciatku,ale to predsa neznamena,ze stratime sexualne potreby:(nemoze to byt potom dobry zaklad pre neveru?:/
zuzi-nie som sice chlap, no som s partnerom vyse 7 rokov, tri roky spolu zijeme a tiez nas sexualny zivot upada(a to si myslim, ze som rozkvitla a som ovela krajsia, ako sme sa zoznamili-dokonca mi za ten cas aj prsia narastli, kedze som vtedy bola len pubertacka:O))) )ja si myslim, ze je to normalne-mna uz tiez tak moj chlap tak nepritahuje-je krajsi, nez 99,999999999%chlapov sveta, ale jednoducho, ked ho pocujem prdiet, grgat, vidim ho grcat, ked pride z akcie, strihat si nechty na nohach, perem mu bielizen,.. tak uz ma tolko nevzrusuje-je to absolutne normalne a oni prezivaju s nami proste to iste... Raz som sa ho pytala, ci si nejdeme vrznut a on, ze nie lebo som na neho hnusna-za nieco som mu vtedy vynadala-nie je mozne, ze si poslednu dobu podrazdena a zla na neho???
tiez by to mohlo byt tym, ze ste sa napr. o dieta pokusali dlho a on sex uz nebere ako nieco vzrusujuce a len ako "robotu".. popripadne Ta bere ako maminu, nechce "akoze" ublizit babu,...
u nas to iste....mame 21 rokov obaja (ja tehotna niesom) ale sex mame mozno 2x za mesiac.....to je hrozne malo...obaja sme velmi unaveny z prace a vecer padneme do postele uplne mrtvy. rano na sex nemam ja chut lebo ja preferujem vecerny sex....je to tazke. no napriek tomu sa lubime a neni nikde problem..lenze mne to chyba dost (ale co mam potom robit ked casu nieje vela a obaja sm unaveni....:(