Strata chuti na sex

Príspevok v téme: Strata chuti na sex
zuzi CHC

ahoj,chcem sa opytat,ci mi vie niekto poradit resp zazil nieco podobne..zijeme spolu s partnerom 2r,zom v 3 mes tehotenstva.problem je v tom,ze s nasim sexualnym zivotom to ide doslova dole kopcom!posledne mesiace mame sex max raz tyzdenne,niekedy ani to nie:( mrzi ma to,nie je to tym tehot,bo tento problem zacal uz predtym.mame krasny vztah,tak nechapem,co sa stalo...stalo sa vam niektoremu pani,ze vasa partnerka pre vas prestala byt pritazliva bez akehokolvek dovodu?(nepribrala som,nezanedbavam sa..:)mame obaja 27r.

lea32

Adamkrt-a stavim sa, ze vsetci muzi by po faze "Prve dni len divanie sa, bez dotykov" by zaslo hned do kupelky a vyhonilo by si...

AdamKrt

zuzi CHC:

to je len o tom, vydrazdit sa ta, ze tuzbou sa Ti zmieta kazda bunka v tele.... Napr. pri milovani som zistil, ze milovanie neni o tom, co a ako robim ja, ale ako to preziva partnerka. Napr. najlepsie milovania mala so mnou priatelka vtedy, ked sa mne nechcelo a hral som nedostupneho. Milovanie bolo uplne v pohode, nebol ziadny problem, povedal by som pre mna milovanie ako take bezne a jej sa to zdalo fenomenalne....

Je to v mozgu, ako kazdy to zacne prezivat. Clovek moze 1000x robit tu istu vec uplne rovnaku a druhy to zakazdym precituje inak.
----------------------
Tak si dajte kratsiu verziu napr. pocas vikednu. Nikto nehovori, ze tomu musite venovat cele dni. Ale napr. hodinku, ci pol hodinku denne a pocas vikendu vyvrcholenie... Snad nepracujete aj cez vikend ?

U mna je to vo vztahu podobne. Mna to ale bavi napr. starat sa o priatelku, uvarit jej, zabezpecit nieco atd. Ale tiez su chvile, kedy by som rad, keby to ona urobila pre mna...

Na druhu stranu vsak, clovek zisti, ze ked potrebuje od partnerky/partnera poradit a ten nieco urobi horsie ako on, tak miesto toho, aby to napraval to radsej urobi sam, pretoze inak moze byt este viac skody.... :)

lea32

Adamkrt-navod pre 16rocnych pubertakov a nie pre pracujuci par zijuci v spolocnej domacnosti... To skor treba zajst do sexualnej poradne, ak by to bol az taky velky problem, treba sa o tom porozpravat a najst dovod problemu...
zuzi, no ved dobry pocit a moj obdiv za Tvoju obetavost!!!:O)))

mirka 23

Adam.. ja by som po druhom dni nevydržala, nieto ešte po šiestom! :-))))
Zuzi, to je zvlaštne, lebo ja som prve tri mesiace bola v tomto šalena, aspoň raz do dňa som musela mať sex :-) Chudak manžel behal zo stavby do zamestnania a medzitým ešte ja :-))))

zuzi CHC

jaj Adam:)) si ma rozosmial,keby nezijeme az v usa,asi by som aj uvazovala,ze priatela za teba vymenim:))7 dni?predohra?:) nezname pojmy,bohuzial od zaciatku:/partner spohodlnel.ja som v nasom vztahu ten,co vstava skor,aby som mu pripravila ranajky,ja sa v zasade staram o vsetko a myslim,ze to nie je dobre..viem,ze si to vazi,ale...na druhej strane,co z toho mam ja?!

AdamKrt

Ked sa chce, tak sa da. Podmienka c. 1 - musi sa chciet, byt vola, aby sa to zlepsilo. Na oboch stranach. Potom sa to da poriesit.

Napr. treba si vyhradit cas. Nepodcenovat predohru. Ta uz moze zacinat telefonatmi. Doma dlhsia predohra, masaze, meditacia.

Na povzbudenie tuzby existuje metoda, kedy sa stupnuje vzrusenie jeho oddalovanim. Nieco na sposob tantrickeho milovania. Dat si sexualnu prestavku. Prve dni len divanie sa, bez dotykov. Maximalne dlanami, alebo prstami tesne nad telom, nedotykat sa. Druhy den bozkavanie, avsak nie pohlavia. Treti den, dotyky, masaze, bezpohlavne. Stvrty den dotyky na pohlavi, ale jemne. Len z vonka. Piaty den jemne dotykanie sa - masaze prstami z vonka i z vnutra. Siesty den, ako v piaty plus oral. Prienik s penisom len na spicku. Nie dovnutra... Siedmy den - milovanie naplno....

lea32

zuzi-myslim, ze po narodeni dietata-ta chut na sex polavi u oboch(to mi vravia vsetci od mojej maminy, az po vsetky kamaratky). V podstate vsetko je zaklad pre neveru- Ty musis len dufat, ze Tvoj partner nie je zaletnik a nema to v krvi. Recept na stastne manzelstvo neexistuje, ale hlavnymi prisadami je to, aby mal partner teplo domova, vzdy navarene, oprate a hlavne, aby si myslel, ze ho zena lubi a zaujima sa o neho. Muz, ktory ma toto vsetko doma, malokedy hlada paralelne milenecky vztah... Vacsina muzov z mojho okolia, co sa rozviedlo, mali furie zeny(bohuzial aj ja medzi ne patrim), ked ma muz doma poklad, bude chranit ten vztah, lebo bude vediet, ze si uz taku dobru zenu nenajde...