chcem sa opytat (no neviem ci na to je odpoved) ze co sa deje alebo ake su priznaky ked je niekto dlhsie bez sexu? ze ci su aj take ze sa vam nic nechce robit a nemate chut niekedy ani zit, alebo byva nieco ine? za odpoved dakujem..
Bez sexu?
to su hormony :) nic, len sa zaťať :) je fajn ze si uvedomujes co sa s tebou deje, takze to mozes ovplyvnit.
ved to, ze ked sa lahko namotas, tak si ti chalani potom myslia ze si lahka korist a maju o tebe taku mienku. alebo sa nechaj zbalit a nechaj to plynut, ako sa to vyvinie :) tazko radit. ale tak lepsie je pockat pretoze ak chlapovi za to stojiš, tak si počká.
nom jo a to je zle ci ake? lebo ja niesom ten typ co sa neha lahko namotat ale teraz som sa akosi zmenila a hned sa namotam ale nechcem co mam robit proti tomu lebo potom budem stale zazivat sklamania z toho ze ti chalani ma budu len vyuzivat..:(
ano, nedostatok sexu (a lásky a nehy) sa prejavuje aj tym, ze sa lahko nechas namotat :)
tak to hej to moze byt a mozno to bude tym ze by som chcela vztah ako som mala mozno my to chyba a aj sex ale iba s jednou a tou istou osobou..a preto sa pytam ake to ma priznaky lebo neviem odhadnut cim to je ze som taka...ze sa mi nic nechce alebo ze nejaky chalan je ku mne milsi a hned sa namotam...:(
bez sexu ci bez vztahu? nechut do zivota a depresia su celkom bezne, tazko povedat ci nedostatok sexu ma priamo taketo negativne ucinky...u mna su to skor ine priznaky :)
povedzme, ze mas partnera, ten ale sex dlhsie odmieta - tam mozes byt z toho frustrovana, mat depky.