S priatelom sme spolu 3 roky, obaja sme studovali, teraz ale prislo zlomove obdobie, priatel skoncil skolu a zamestnal sa. ja mam este rok skoly pred sebou a teraz mam prazdniny.
odkedy zacal pracovat je unaveny, na nic nema chut, ked sme spolu je to take o nicom...chapem ze je pod tlakom a stresom, aj pre neho je to cosi nove. ale zrazu mi prestal sam od seba prejavovat lasku a ja teraz neviem na com som a cim to je zapricinene. naozaj to moze byt unavou z roboty alebo mam za tym hladat cosi ine? ak mate s tym niekto skusenosti tak sa prosim podelte a poradte, budem rada
Vztah, zlomove obdobie
hmm keby som mu zavolala a povedala ze potrebujem pocut ze ma lubi, tak by to isto nepomohlo, mala by som blby pocit ze si to vyprosujem a ze to potom nebude uprimne. a myslim ze on by to tiez bral negativne ze si to vyprosujem.
no uvidim aky bude zajtra ked mu budem volat - pochybujem ze by sa ozval on sam :( ale ratam s tym ze bude mrzutejsi ako obvykle, rano skoro vstava :-D
noo, tak to neber az tak...vo vztahu su vselijake fázy a krizy, to prekonate, neboj
preco mu nezavolas a nepovies, laska, lubim ta, chybas mi, vies potrebujem pocut ze aj ty mna
no je pravda ze sa ponahlal a ja som to stihla do telefonu len ako poslednu vetu povedat a on uz potom len ahoj...ale mrzi ma to ked kedysi to bolo ine hovoril mi to sam, a mne to teraz chyba. trpezliva som dost, ale chyba mi ten pocit ze ma lubi a uz si vselico mozne namyslam. a porozpravat sa moc teraz nemozeme, lebo spolu dalsie 4 dni vobec nebudeme a cez telefon sa mi to moc riesit nechce...tak ja neviem
mmm tak to by mohlo byt vazne. ked ti na lubim ta nic nepovie....netlacis moc na neho? ak nie, porozpravaj sa s nim o tom. nemusite si sice kazdy den vraviet lubim ta ale nejake tie prejavy, ved vies, dotyky a tak...
ked ja sa snazim ako diva, mu hovorit ze ho lubim, doniest mu dake kraviny pre potesenie, vytiahnut ho na kofolu a tak :) doteraz som na slova lubim ta dostala aspon aj ja teba, dneska v telefonate uz ani to...tak preto som tak zneistela :(
ano, moze to byt unavou a stresom. ak ti nevyznava lasku on, rob to ty. je asi dost unaveny na podobne veci :)