Vztah, zlomove obdobie

Príspevok v téme: Vztah, zlomove obdobie
neista1

S priatelom sme spolu 3 roky, obaja sme studovali, teraz ale prislo zlomove obdobie, priatel skoncil skolu a zamestnal sa. ja mam este rok skoly pred sebou a teraz mam prazdniny.
odkedy zacal pracovat je unaveny, na nic nema chut, ked sme spolu je to take o nicom...chapem ze je pod tlakom a stresom, aj pre neho je to cosi nove. ale zrazu mi prestal sam od seba prejavovat lasku a ja teraz neviem na com som a cim to je zapricinene. naozaj to moze byt unavou z roboty alebo mam za tym hladat cosi ine? ak mate s tym niekto skusenosti tak sa prosim podelte a poradte, budem rada

jajka001_

hmm...skus mu nezavolat, co to s nim spravi..bude to asi tazke...to ze mu len ty stale volas, ze ty ako prva, je dost blbe, malo by to byt tak pol na pol alebo ze on viacej...mozno - skus sa tvarit trochu chladnejsie, co to s nim spravi, mozno si je tvojou laskou az moc isty, vies aki su muzi, ak nemusia bojovat, stracaju zaujem.

neista1

a teraz bude do konca tyzdna pracovne odcestovany a potom na vikend asi znova domov, tak mam z toho blby pocit ze tak skoro sa asi nejakej lasky nedockam a preto tu vypisujem na forum :(

neista1

sme od seba asi 150km, on pracuje v meste kde ja byvam. na vikendy chodieva domov. cez tyzden sa stretneme asi tak kazdy druhy den, ked skonci v praci. tento cas travime sportom alebo dakde vonku na kofole a pod. pocas vikendu mu volam vacsinou ja prva...pokecame ako sa mame, co sme robili ved vies :) nemam pocit ze by sa mi vyslovene vyhybal, telefon mi zdviha normalne a aj sa normalne so mnou bavi tak ako vzdy doteraz...len tie slova lasky nejak vymizli...

jajka001_

byvate daleko od seba? netravite spolu vikendy? a kedy ste vlastne spolu? a cez vikendy tiez sa neozve? to je ...hm. a ty ked zavolas, tak co?

neista1

ako kedy, vacsinou ale ano. ale neviem preco sa mi neozyva ked je doma na vikend (nebyvame v tom istom meste). ved vtedy by mal byt oddychnuty, ziaden stres z roboty...

neista1

ja som sa mu to uz snazila vysvetlit v minulosti, ze mne netreba vela aby som bola pokojna...dala som mu priklad ze aj ked ma vela roboty tak ved si nemusime volat furt a pisat na nete, mne staci ze mi prezvoni. aj to kratke cinknutie mobilu mi staci, lebo viem ze si na mna spomenul...chvilku to tak aj fungovalo ale potom nastupil do roboty a ide to dolu vodou :(

jajka001_

no, mozno casom pride na to , ze ti staci malicko, len to slovicko lubim ta, aby si bola spokojna :) asi to este nevie.
napr my dvaja fungujeme asi tak ze sa snazime byt stale v pohode, co sa tyka vztahu, ked tomu druhemu nieco je, tak sa o to zaujimame, riesime...neviem uz sa nepamatam ci sme k tomu dospeli alebo to tak bolo od zaciatku, asi skor ten vyvin
ano, pytat sa ci ma lubis moze byt take ze si si to vyziadala...ale zas, mozno mu to trkne a nabuduce ti to povie sam. vo vztahoch sa ucime ako spolu fungovat...nevieme to od prirody :)

neista1

a ja som ten typ, co ked vyciti akykolvek maly problem, tak sa rozbehnem na plne obratky, snazim sa aby bolo vsetko dokonale, snazim sa nas z toho problemu dostat...a je teda asi pravda ze moc na neho tlacim, asi by som mu mala dat moznost vydychnut si ale potom sa zas ozvu moje potreby pocitu lasky a tlacim na neho zas :( zacarovany kruh a ja z neho neviem von