fotky jeho byvalej

Príspevok v téme: fotky jeho byvalej
anitt

začala by som s tým,že kamaratka zdedila počítač po bratovi a chcela tam nájsť skryté súbory,tak sa ma pýtala či neviem ako sa to hľadá. ja som to samozrejme nevedela,ale môj priateľ áno. ale že jej to povie osobne,lebo nechce aby som vedela ako sa to robí. tak mi to bolo podozrivé. keď som bola na jeho počítači našla som si návod na nete a dala hľadať skryté súbory. a našla som fotky jeho bývalej.na každej bola vyzlečená v nejakej póze. určite tam má aj nejaké ich spoločné video,ale na tom som nemala už žalúdok. odvtedy sa v našom vzťahu veľa zmenilo. vôbec mu neverím. stále rozmýšľam prečo ju tam má uloženú. sme spolu už rok,ale dosť často ju spomína. keď mu poviem že sa mi to nepáči,tvrdí že on k nej nič necíti,že to len tak...neviem čo s tým,ale je to veľmi nepríjemný pocit ...

kaaacko

tu niekto nepozna truecrypt ze? :D

ok k veci.. ak s nou nespava tak to neries :) v mojom pc je vela podobnych fotiek a moja draha v tom nevidi problem lebo nas vztah slape ako hodinky :)

macka26

pokial je to normalny pevny fungujuci vztah , nehrabem sa v cudzich veciach... ale ak aj ano, a hovorime o normalnom vztahu, tak je tam toho, si mu to mala vymazat a bol by pokoj.

nemyslim si, ze je to neviem ake dolezite, ze tam ma fotky byvalej. ja osobne od byvaleho nic neskladujem, na co aj, ale tak nebudem ho vystrihavat fotky, alebo vyhadzovat fotky z pocitaca len preto, ze je uz ex...

florianik

To skôr on začal prvý o tom robiť tajnosti, pretože anitt sa len s dobrým úmyslom spýtala, ako sa hľadajú, aby pomohla kamarátke a jeho odpoveď jej dala do hlavy chrobáka. Pochopiteľne. Keby jej to normálne povedal, tak zrejme by ani nemala dôvod skúsiť niečo také vyhľadať aj v jeho počítači. Pokiaľ mali dovtedy normálny, pevný a fungujúci vzťah.

0vecka

co ti poradime??
ak ma ulozene fotky to nic neznamena skratka aj ja mam fotky byvalej ale polroka som sa na ne nekukol mam to skor tak ze mozno na dochodku si pozriem ze s kym som chodil ...
ak ju spomina to uz je horsie tam je to evidentne ze nad nou rozmysla a ze mu nieje uplne lahostajna zase to neznamena ze ta nemiluje alebo tak...

realitakonie

anitt
Ver svojim pocitom, väčšinou čo cítiš je pravda, sice niektorý muži hovoria že si len domýšľame. Najlepšie ked si to s ním vyrozprávaš, lebo ťa to bude stále trápiť