Rozmýšľam nad piercingom do ušnej chrupavky, no nemám ani len tušenie koľko to môže v piercingovom štúdiu stáť. Myslím prepich+šperk a nejakú tú vodičku na dezinfekciu. Mohli by ste mi niekto prosím poradiť?:) O a neviete tiež o nejakom dobrom piercingovom študiu v Košiciach? dakujem :)
Piercing do ušnej chrupavky - cena
ako uz niekto napisal, cena zavisi hlavne od sperku. na zaciatok si daj urcite titan alebo bioplast, aj ked su drahsie, ale lepsie sa ti to potom bude hojit. pripadne sa pozri, ci by nebolo lacnejsie kupit si piercing online a potom prist do studia uz si to len dat prepichnut
ja som to mala.. dala som si to na zle miesto a vyzeralo to skaredo, ale ta bolest... prvy, druhy den este ok, ale potom sa to nedalo vydrzat..lezat sa na tom nedalo, hrozne:(( dala som to dolu a za pol hodky uz nebolelo nic:)
neodporuca sa nastrelovanie nausnic do chrupavky
ucho je posiate systémom bodov,ktoré majú vazbu na vnútorné orgány tela a môžu ovplyvňovať neurologické funkcie.Piercing by sa nemal rozhodne nachádzať v oblasti ušnej chrupavky a vnút.časti ucha.Môže to mať negat. vplyv na krvný tlak,hormonálnu,mozgovú činnosť a funkciu vnút. orgánov.
500 korun je fakt dost.
ja som si to davala uz dost davno, mozno tak 4 roky dozadu a uz si nepamatam co to prsne stalo. ale viem ze cena bola rovnaka ako pri prepichovani usneho laloka,cize normalne nastrelenie.+ vodicka tiez nebola draha. myslim ze aj menej nez dnesnych 10 eur to bolo.ale ja som si to davala robit v BA.
jj staci si kupit nato morsku sol rozpustit vo vode a tym cistit ucho.
ahoj, skus siempre tattoo na alzbetinej. Asi 10€ aj so sperkom by to malo byt, ale checkni pre istotu na ich webe. Ja som tam bola pred tyzdnom, prijemna obsluha, vsetko vysvetli, hygiena za 100 bodov. Co sa tej vodicky tyka, mne odporucil protex mydlo (asi 3€) a slanu vodu, v pohode sa hoji, nemala som to ani len zacervenane.
asi najlacnejsie ti to spravia tu: www.queeniv.eugo.sk ale ci ti to spravia kvalitne to neviem :P . ale v inych studiach to stalo niekedy okolo 500korun ..