Piercing do ušnej chrupavky - cena

Príspevok v téme: Piercing do ušnej chrupavky - cena
anjelik5655

Rozmýšľam nad piercingom do ušnej chrupavky, no nemám ani len tušenie koľko to môže v piercingovom štúdiu stáť. Myslím prepich+šperk a nejakú tú vodičku na dezinfekciu. Mohli by ste mi niekto prosím poradiť?:) O a neviete tiež o nejakom dobrom piercingovom študiu v Košiciach? dakujem :)

Prodigy

Cavte vcetci co si chcete dat prepichnut chrupauku velmi rad poradim a pomozem tu je moj nik na azet 84Pepan, prezil som si svoje a viem co to obnasa a dokazem vam velmi dobre poradit. Ja sam mam pirsing cez chrupavku kolmo a vyzera to huste momentalne hladam nejake zvlastne pirsingy ze by som ho za daco nove vymenil ale je to tazke bo ma dlku 6cm a to je takze daco take najst :D

dominicenka7

ahojte chcela by som sa opytat co vsetko mi hrozy pri prepichnuti chrupavky ...dala som si toti prepichnut a nedostal som \\\\\\\"kramy \\\\\\\" moze to s tym mat nieco spolocne??

Berries

zdravím :) chcem si dať piercing do ucha - chrupavky a zaujíma ma koľko to môže stáť...samotné prepichnutie a prepichnutie + náušnica (či sa oplatí kúpiť náušnicu na nete a ísť si len prepichnúť ucho)...a ozaj, poradili by ste mi nejaké miesto v Bratislave kde to robia (piercing štúdio alebo zlatníctvo, čo sa viac oplatí) ? plus kde sa oplatí kúpiť náušnicu ? díky, Berries (tokyo_flower@yahoo.com.au) :)

Noemču

Aj ja mam naušnicu v chrupavke davala som si nastrelit naušnicu z chirurgickej ocele v Nitre v pink-u-stálo to 7.50 aj s takou vodičkou,nastrelenie bolo rýchle,trochu to bolelo a neskor asi o hodinku,dve ma to dost začalo boleť tyžden som na tom nemohla spať po piatich dnoch som si všimla že mam ucho opuchnute tak som si naušnicu dost bolestivo vytiahla ucho poriedne umyla z vodičkou ktorú som k tomu dostala,náušnicu som si po pár minútach dávala asi dve hodiny do ucha lebo to bolo vpodstate ešte čerstvé tak sa mi to tažko dávalo späť a ked som si to tam už silou mocou narvala tak som si zo zadu dala gumenný uzáver lebo z toho normálneho ma to moc tlačilo.Po cca troch týždnoch som narazila z ucho do zárubne,náušnica mi vypadla a tiekla mi krv z ucha tak som si ucho umyla a naušnicu dala naspäť...teraz po mesiaci mam ucho už celkom v poriadku možem na tom spať ale občas ked si do toho buchnem mi trochu pripuchne ...len si to treba poriadne čistit neni to nič zle.. mne sa to páči

beba98

Ja mám naušnicu v chrupavke, stále som chcela že si dám 2 okolo seba, ale to nikdy v živote.. dosť to bolí.. a keď nosíš rospustené vlasy nevidno to. Cena sa pohybuje do max. 20eur a nejaká tá vodička 4-5eur. no ale píšem, bolí to hrozné. Mám piercing pod perou, na 2x prepichovaný. Radšej by som si pod peru dala 10x prepichnúť, než ďalšiu naušnicu do chrupavky :) ako chceš tak vykonaj :) Veľa šťastia

patuška..

Noo ja mam v chrupavke nausnicu us vyse pol roka..a nebolelo to nejako extra ale zas to neni ani nist prijemne..priblizne tyden som nemohla spat ale trz pohode..ale ked je venku zima a ma trocha ofuka a mam cop tak ma to stipe..ale pohode ked cfem byt peknaa.:D..
Ja som s Trnavy a prepichovali mi to v zlatnictve Sara .. vyslo ma to okolo 10-15 eur aj zo šperkom trz neviem presne :D :D..
Ked to chces urcite to riskni stoji to zato..Ja mam piercing aj v oboci a to bolo us trosku horsiee :)..

patuška..

Noo ja mam v chrupavke nausnicu us vyse pol roka..a nebolelo to nejako extra ale zas to neni ani nist prijemne..priblizne tyden som nemohla spat ale trz pohode..ale ked je venku zima a ma trocha ofuka a mam cop tak ma to stipe..ale pohode ked cfem byt peknaa.:D..
Ja som s Trnavy a prepichovali mi to v zlatnictve Sara .. vyslo ma to okolo 10-15 eur aj zo šperkom trz neviem presne :D :D..
Ked to chces urcite to riskni stoji to zato..Ja mam piercing aj v oboci a to bolo us trosku horsiee :)..

Ahoj12345

ja som si dala prepichnut chrupavku v marci a stalo ma to dokopy 6 Eur.nieje to nic hrozne (: tyzden som nemohla spat na tom uchu ale krasa boli :D po 3tyzdnoch som si vymenila nausnicu trochu mi tiekla krv ale nic hrozne.teraz uz pohodka.robili mi to v zlatnictve v tt