skusim sa poradit aj tu.. o co ide.. vyse mesiaca som bola chora, nesmela som nikam chodit, v podstate som bola uplne izolovana od sveta, od ludi, musela som byt len doma a liecit sa.. a ja neviem co sa stalo, ale zacala som mat strasnu uzkost z toho, ze mam teraz niekam ist.. uz ma to drzi par tyzdnov.. kazdy vecer ma napadaju myslienky ako vychadzam z domu, ako sa ocitam medzi ludmi, ako ides hocikam kde su nejaki ludia a uplne sa mi splasi srdce.. nerozumiem preco :( nikdy som nieco take nemala.. zrazu mam pocit, akoby som do tohto sveta ani nepatrila, akoby som tu nikoho okrem rodiny nemala, ved skoro nikto mi ani len nenapise, ze ako sa mam, ci uz je to lepsie, akoby som ani neexistovala a nikomu nechybala.. o par dni idem na liecenie a ja uz teraz mam hrozne stavy, ze ako sa dopravim na dane miesto odkial mi pojde autobus, ako to tam zvladnem medzi ludmi a tak.. je to uplne sialene, ale ja to nejako neviem ovladat, stale ma mataju myslienky a hrozny strach z toho.. prosim poradte mi ako to zvladnut, ved predsa nemozem byt aj teraz zamknuta len doma, chcem to zmenit, ale akosi sa mi to nedari..
uzkost (z ludi)
dakujem Rena, si zlata, ze mi radis
Na to, co Ti radi Jaro, pozor! Je to sekta! Kamaratka na styky s "makedonovcami" skaredo doplatila! :-(
dakujem, Jaro, popozeram. Rena, nie, pozerala som inu, taku, kde to bolo obsirnejsie povysvetlovane a naozaj to na mna nesedi, iba uplne zanedbatelne % z tych priznakov co sa tam popisuje.
Neviem,potvrdit by to musel odbornik, ja som len laik, ale podla mna to sedi 100%.
Pozerala si aj tuto stranku? www.dusevnezdravie.sk
Neviem,potvrdit by to musel odbornik, ja som len laik, ale podla mna to sedi 100%.
Pozerala si aj tuto stranku? www.dusevnezdravie.sk
mne pomáha dostať sa s rôznych uzkosti a depresii citanie kníh \"Vo svetle Pravdy\" od Abdrushina a kniha \"Večne zákony\" od N.Makedonovej.
Rena, pozerala som, lebo ma to tiez napadlo, ale tam na mna sedi 1 priznak zo 100, mne sa to na to vobec nepodoba :(
Elissa, pozri si temu socialna fobia