Zajtra idem po roku domov na dovolenku s priateľom,ktorý avšak má iba týždeň dovolenky a ja dva týždne.Som viac smutná z toho,že sa musí vrátiť skôr späť ako by som mala byť šťastná,že uvidím svoju rodinu a môžem s ňou po roku stráviť nejaký čas.Alebo som to príchodom domov všetko zmení?
Prečo?
Aj ja si zažijem pol roka a možno aj dlhšie... Teraz je môj 2 mesiace v zahraničí a pôjdem za ním na 2 týždne... Keď odtiaľ odídem, tak tam bude ešte mesiac a pol, dva... Cez sviatky bude doma a potom má ísť na celý rok znova, no má aj nejakú tú dovolenku, tak hádam to nejako pôjde...Bude to divoké... No máme sa moc radi, vážime si jeden druhého... No keďže peniaze nám súrne treba, tak to inak nejde. Ten týždeň, čo budete spolu, tak si ho užívajte ako sa dá... Buďte spolu a ten druhý týždeň si skús nejako naplánovať, čo by si mohla robiť, koho by si mohla navštíviť...kam by si sa mohla prejsť... kde si dlho nebola...
leninka
my sme na začiatku boli od seba asi pol roka a videli sme sa raz za mesiac lebo sme obidvaja bývali dvoch rôznych krajinách
dúfam,že sa to príchodom na Slovensko naozaj zmení aj keď viem, že sa budem tešiť aj späť
ked tam prides, tak sa to zmeni, nebud smutna. uzivaj si pritomnosti. aj teraz, aj tam.
Týždeň ti rýchlo ubehne... Budete si viac chýbať a osvieži to váš vzťah... Ja som bez môjho 2 mesiace a moc si chýbame. Voláme si, píšeme, vždy keď sa dá... No je to strašne ťažké...
no ja sa práve najviac bojím toho,že sa ten 2. týždeň budem nudiť keďže 90% mojich kamošiek a kamarátov sú v zahraničí takže v našom meste pomaly už ani nikto nie je koho poznám. :(
Karkulka veď to je úúplne ideálne. Týždeň si oddýchneš aj s priateľom a týždeň sa budeš zas viac venovať rodine, známym, pokecáš s kámoškami.. uvidíš, bude to fajn.