Ahojte, čítala som už viacero príspevkov o Milanive a všetky boli iba pozitívne. Máte niekto s ním aj negatívnu skúsenosť? A ešte by som rada vedela, ako vlastne Milaniv funguje - či hemoroidy definitívne odstráni alebo ich len nejako zmierni? Dá sa zakúpiť už aj v lekárni?
Milaniv
Milaniv-Mam zilu asi 12 rokov..podstupil som laser(bez ucinku) aj skalpel(kratkodoby ucinok...cca 1-2 mesiace) ...urcite som vyskusal vsetko co maju v lekarnach...opakujem vsetko (poznamka-Aviril H bol asi najlepsi len ho prestali vyrabat stal asi 60 korun,bohvie preco???Asi slabe zisky..a asi preto ze ako tak pomahal...Alebo natlak zo zapadu na Lecivu Praha,no neviem).Nechcem vnucovat svoj nazor a ani mu robit reklamu...ale ja ho pouzivam asi 10 dni...a moj stav sa zlepsil o 80 percent.Velke zlepsenie bolo uz po 2 dnoch...a verte mi ze mal som obrovske bolesti cca 3 roky VKUSE!!!Podotknem ze vystriedal som asi 5-6 chirurgov za 12 rokov,s prepacenim zozral som tony detralexu a podobnych kravin a nic a tie ich rady ze schudnut a zivotosprava-Kravina!!!Rok som zral len zeleninu a pil len vodu,30kg som schudol a este horsie som sa mal(zo 110 na 80kg)...vlaknina mi trcala aj z usi ...Radim vyskusajte (zo zaciatku som ABSOLUTNE neveril skorej to bolo zo zufalstva) ... Jozef Sered.P.S.dam vediet ci to dalej funguje...
Mne Melaniv pomohol.Účinky sa dostavili asi po 4 týždňoch intenzívneho používania - potieranie postihnutého miesta asi 10 krát denne.
pre bella 12:
tak toto ma fakt upokojilo, same sprostosti, prosim neotravovat bibliou a diablom.
pre spicarenka: prosim ta staraj sa o seba, ak tebe zabral v poriadku, beriem to, ja si mozem vyjadrit svoj nazor, mne MILANIV ZAZRACNY nezabral po viac ako roku, neviem, co si tu pisal/a, ako dlho si to uzival/a a ani v akom stadiu si mal/a hemoroidy. Do nikoho ani nicoho sa nenavazam...ja sa s hemoroidmi straaasne trapim a MILANIV ZAZRACNY, ako tu citam jedine mne nepomohol, zaujimave:( verila som v neho a nic absolutne nic...nevratila som ho, lebo mozem okaslat 10 eur a stale som verila, ze pomoze, ale uz neverim.
Pre oxygenmask : Vidím, že v jednom kuse sa navážaš do výrobku Milaniv a dokonca píšeš aj podvode... Aj mne osobne pomohol a neviem si ho vynachváliť, ani neviem čo sú to hemoroidy a ked ti nepomohol, prečo považuješ za potreby ho dehonestovať a očiernovať ? Možno sa budem opakovať, ale predsa ponúkajú možnosť Milaniv bezplatne odskúšať a ked nezaberie vrátia peniaze...Nechápem o akom podvode hovoríš !
Homeopatii by som sa radšej vyhýbala:
Milaniv pouzivam viac ako rok a stav sa nezmenil, dokonca som teraz tehotna a je to este horsie...tiez si zacinam mysliet, ze ti, co tu ospevuju milaniv su podvodnici, pretoze neviem preco by to malo u vsetkych zabrat, dokonca po 2 tyzdnoch zazracne zabrat a u mna nie:(
tak som radsej presla na homeopatiu, tak uvidime, co sa stane, pretoze zit 6 rokov s hemoroidami je poeklo.
ahojte. odporucam pozriet viac for a az potom si urobit vlastny nazor na liek Milaniv. na tomto fore sa tiez dost ospevuje.aj ja som si to povodne chcel vyskusat, ale po precitani niekolko for na nete zistujem ze ten pripravok ospevuje iba urcita osoba (predavajuci). takze moj nazor je takyto...
uzivatelia s menami "jojkokos,prakticka,karto,falcon,eron,lusianka,skandi,jolinto,salisa...atd" a spominany pan Švantner na uvedenom viacerych forach urcenych na liecenie a pomoc proti zlatej zile maju prispevky odoslane z tej istej IP adresy.mam pocit, ze cele to forum, je napisane jednou osobou az na par vynimiek ktore sa pokusali naozaj ludom pomoct a nezavadzat. takze moj nazor na tento liek je jednoznacny, ze sa jedna o podvod. a prispevky zaslala ta ista osoba, len aby ospevovala dany pripravok.
uprednostnujem jednoznacne pripravky z lekarne!!! no najprv navstevu lekara, kto sa boji ten asi nema vazny zaujem vyliecit sa. ak sa chcete vyliecit lekar je na prvom miete pri akychkolvek priznakoch...
ja som si ho tiež kúpila, je tomu už 6 mesiacov , hemoroid sa zatiahol, bolesť a krvácanie prestalo, ja som spokojná.Používala som ho presne ako píše join me.
2x denne - ráno a večer po hygiene poriadne pretrepať fľaštičku a natrieť roztokom konečník aj vyčnievajúcu zl. žilu.