zalubila som sa do muza, ktory sa odomna lisi svojou narodnostou aj farbou pleti. Absolutne sa k sebe nehodime a ja nedokazem byt na 100 percent stastna ked viem, ze moji rodicia su proti tomu. Ja viem ze ja som s nim a nie oni, ale aj tak.. pokial nemate podporu okolia, vzdy tam bude nieco, preco nemozete tu osobu uplne milovat.. co mam robit|? Zazil to uz niekto?
pomooooc
vies, aj rodicia musia pochopit, ze je to Tvoj zivot, Tvoje srdce, Tvoja laska a bud Ti pomozu, pochopia a uvidia Ta stastnu, alebo Ti "v zaujme pomoci a Tvojho dobra" budu skodit a ublizovat, aj ked nevedomky. toto som si s fotrovcami par krat vyjasnil, na posledy trocha ostrejsie a pochopili. ved mozu mat iny nazor, ale musia pochopit, ze ide o Teba a nemozu chciet na Tvojom zivote dobehnut, co sami zameskali. neviem aky mate vztah s rodicmi, ale drzim Ti palce, aby to pochopili
Zase sa musím opakovať ale takto vás dievčatá vychováva dnešná spoločnosť. Vždy bude niečo, rodičia, rasa, kamaráti, okolie, povaha, škola, výška, šírka, počasie, peniaze, vzdialenosť...
Nechcem ti ublížiť ale myslím že hľadáš dôvod ako to ukončiť. Radšej mu to povedz a bude to lepšie ako vymýšľať si príbehy z tisíc a jednej noci.
jasne že zazila...stači, ked rodičia nesuhlasia s tvojim partnerom z akehokolvek dôvodu..nemusi ist len o farbu pleti alebo rasu. Ja osobne viem, čo to robi vo vztahu, ked ti matka pri kazdej navsteve vravi, ze ten tvoj nie je pre teba dost dobry, je na nizsej urovni, ma nizsie vzdelanie, menej penazi...atd. to vie potom pekne ranit..