Otazka pre dievcata

Príspevok v téme: Otazka pre dievcata
meter

Mozno je to trochu otrepana alebo zbytocna otazka - ale chcel by som sa spytat ze ci vy baby masturbujete aj ked mate priatela a mate s nim pravidelne sex..a ako casto masturbujete....a ako to bolo s masturbovanim ked ste nemali priatela....teda aky je to rozdiel keby to porovnate?..a ci to vsetko zalezi aj od veku. DAKUJEM

kiklajs

ja mam 15 a taktiez nemasturbujem, nesexujem a zijem...newm..mozno ma to zabavii, ked budem mat viac...aj ked nemyslim...ked som aj nadrzana, tak nie je problem sa tomu pocitu ubranit..tychlo to prejde ak chcem :) ja viem, som psycho, co uz :D ...ale ked som si to aj sama robila, tak ziadne zazraky som v tom nevidela...urcite z toho nebudem mat niejaky pozitok, ked som sama ... jedine masaz klitorisu ma vcelku bavii... ale ked sa zamyslim co robim ked to robim, tak sa bojim akurat tak sama seba...

sisa c

zla vzorka zien sa ti ozvala,ja(a myslim,ze vacsina zien)masturbujem od 14r,ako casto sa meni podla situacie-pracovne vytazenie,stres,problemy...mam obdobia,ze 2tyz nic,ale ked je vsetko ok,tak aj kazdy den:)mam partnera,sex s nim je super,vie,ze to robim-on nakoniec tiez masturbuje.nevidim dovod,preco slecna,kt udajne je niekedy nadrzana,to nerobi?!to nedava zmysel.bud je to jedna z tych,co veria,ze je to nemravne alebo jednoducho nevie ako.

janekMY33

Qwerka ale to neny dobre ze nemasturbujes.Lebo ty si potom najdes priatela a potom ho sexualne ustves lebo budes dohanat to co si zameskala

lillllaaaaa

Mám priateľa asi 8 mesiacov.
Sex máme takmer každý deň, niekedy
každý druhý. A masturbujem pravidelne
asi tak 2 krát za deň. :)
ved sme ľudia.. a masturbujem preto,
lebo sa moc teším na milovanie s priateľom tak sa musím nejak uspokojiť.. a o to viac sa nanho teším... :)